Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot: Νέο έργο βιντεολόττο στην Αυστραλία

Ο Υπουργός Τυχερών Παιχνιδιών στη Βικτώρια της Αυστραλίας ανακοίνωσε ότι η θυγατρική της INTRALOT Australia Pty Ltd κέρδισε την άδεια για την εποπτεία του υφιστάμενου δικτύου παιχνιδομηχανών VLTs για 15 έτη.

Intralot: Νέο έργο βιντεολόττο στην Αυστραλία
Ο Υπουργός Τυχερών Παιχνιδιών στη Βικτώρια της Αυστραλίας, ο κ. Michael O’Brien, ανακοίνωσε σήμερα ότι η θυγατρική της Intralot Australia Pty Ltd, Intralot Gaming Services Pty Ltd (INTRALOT ή IGS), κέρδισε την άδεια για την εποπτεία και τη διαχείριση του υφιστάμενου δικτύου παιχνιδομηχανών τυχερών παιχνιδιών βιντεολόττο (VLTs) για μία περίοδο 15 ετών με ημερομηνία έναρξης την 16η Αυγούστου 2012.

Το έργο περιλαμβάνει τη διασύνδεση 27.500 VLTs στη Βικτώρια (εκτός του Καζίνο της Μελβούρνης) με το σύστημα εποπτείας βιντεολόττο iGEM της Intralot και την παροχή υπηρεσιών λειτουργίας και υποστήριξης του συστήματος.

Η Intralot αναλαμβάνει τη διαχείριση και εποπτεία του υφιστάμενου δικτύου VLTs, ώστε να εκπληρώσει τους πρωταρχικούς στόχους της Πολιτείας, όσον αφορά στις υπηρεσίες παρακολούθησης και εποπτείας των VLTs. Οι στόχοι αυτοί περιλαμβάνουν τη διασφάλιση του αξιόπιστου και αδιάλειπτου ελέγχου των συναλλαγών των παιχνιδιών, παροχή πολλαπλών απλών και διασυνδεδεμένων Τζάκποτ και τη συλλογή δεδομένων και πληροφοριών από τα VLTs για νομοθετικούς, φορολογικούς, ερευνητικούς και άλλους σχετικούς λόγους, για λογαριασμό της κυβέρνησης.

Ο Υπουργός Τυχερών Παιχνιδιών, κ. Michael O’Brien δήλωσε ότι αποδέχθηκε την πρόταση του Γραμματέα του Υπουργείου Δικαιοσύνης, ο οποίος “βασισμένος στις αξιολογήσεις, έκρινε ότι είναι προς το δημόσιο συμφέρον να δοθεί η άδεια εποπτείας στην Intralot.”

O κ. O’Brien δήλωσε: “Η έκθεση του Γραμματέα ήταν σαφής ότι η Intralot ήταν ο προτιμητέος ανάδοχος. Η Intralot κατέθεσε μία πρόταση που προσέφερε ένα δίκαιο και ανταγωνιστικό μοντέλο και στην οποία συμφώνησε να εφαρμόσει τους όρους και τις συνθήκες της άδειας εποπτείας και της σχετικής συμφωνίας.”

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της INTRALOT Australia, κ. Leo Watling, δήλωσε ικανοποιημένος από την ανακοίνωση του Υπουργού, η οποία αποτελεί μία ηχηρή επιβεβαίωση ότι η τεχνογνωσία και η εμπειρία του ομίλου INTRALOT στη διαχείριση και υποστήριξη μεγάλων έργων βιντεολόττο είναι παγκόσμιας κλάσης.

“Ο όμιλος INTRALOT παρέχει επιτυχώς υπηρεσίες και συστήματα για δίκτυα παιχνιδομηχανών VLTs σε πολλές χώρες σε όλον τον κόσμο, περιλαμβανομένης και της Νέας Ζηλανδίας, και επομένως ήμασταν έτοιμοι να αποδείξουμε ότι έχουμε την εμπειρία και την ικανότητα να προσφέρουμε την παγκόσμιας κλάσης τεχνογνωσία μας και στη Βικτώρια. Πολύ σημαντικό είναι το γεγονός ότι η τεχνολογική μας λύση για την εποπτεία των VLTs είναι αρκετά ευέλικτη, ώστε να διασφαλίζει ότι μπορούν να ενσωματωθούν εύκολα και αποτελεσματικά πολλές μελλοντικές πρωτοποριακές λειτουργίες, περιλαμβανομένων μέτρων “Υπεύθυνου Παιχνιδιού” (Responsible Gaming) για την προστασία των παικτών σύμφωνα με τις βέλτιστες διεθνείς πρακτικές.

“Ωστόσο, αυτό που μας ικανοποιεί περισσότερο είναι ότι αυτή η ευκαιρία μας δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε την υπόσχεσή μας να έχουμε μία υγιή και αειφόρο ανάπτυξη των δραστηριοτήτων μας στην αγορά τυχερών παιχνιδιών της Αυστραλίας”, δήλωσε ο κ. Watling.

Ο κ. Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος του Oμίλου Intralot, με αφορμή αυτήν τη σημαντική επιτυχία της εταιρείας στην Αυστραλία, δήλωσε:

“Είμαστε ιδιαιτέρα ικανοποιημένοι με την εμπιστοσύνη που έδειξε ο Υπουργός Τυχερών Παιχνιδιών της Βικτώρια στην καινοτόμο τεχνολογία μας. Η INTRALOT έχει εδραιώσει την παρουσία της στην Αυστραλία, έχοντας πραγματοποιήσει σημαντικές επενδύσεις στη χώρα. Θα ήθελα να συγχαρώ ολόκληρη την ομάδα της INTRALOT και την ικανή διοίκηση της INTRALOT Australia για αυτήν τη σημαντική επιτυχία. Η εμπειρία και η αφοσίωση τους είναι βέβαιο ότι θα διασφαλίσουν την εύρυθμη λειτουργία του νέου έργου. Η συμφωνία αυτή θα προσθέσει αξία στους μετόχους μας, κεφαλαιοποιώντας τη σημαντική επένδυση που έχουμε πραγματοποιήσει στη χώρα. Η επιτυχημένη έναρξη του έργου τον Αύγουστο του 2012, αποτελεί πρωταρχικό στόχο μας”.

Η INTRALOT Gaming Services Pty Ltd είναι θυγατρική της INTRALOT Australia Pty Ltd, η οποία είναι θυγατρική του ομίλου Intralot.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v