Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΔΕΗ: Με 10,02% το fund Silchester International

Στις 8/9/2011 η συνολική συμμετοχή των πελατών της Silchester που έχουν τοποθετηθεί σε μετοχές της ΔΕΗ ανήλθε σε 23.240.603 μετοχές ή 10,02% των δικαιωμάτων ψήφου της ΔΕΗ.

ΔΕΗ: Με 10,02% το fund Silchester International
Το επενδυτικό fund "Silchester International Investors LLP" αύξησε στο 10,02% το ποσοστό που ελέγχει πλέον στη ΔΕΗ, σύμφωνα με ανακοίνωση της Επιχείρησης.

Το ίδιο fund, σύμφωνα με τα στοιχεία του Χρηματιστηρίου, ήλεγχε το 6,37% των δικαιωμάτων ψήφου της ΔΕΗ την 1η Νοεμβρίου 2010.

Αναλυτικότερα όπως αναφέρει η ΔΕΗ στη σχετική ανακοίνωση στις 8/9/2011 η συνολική συμμετοχή των πελατών της Silchester που έχουν τοποθετηθεί  σε μετοχές της ΔΕΗ ανήλθε σε 23.240.603 μετοχές ή 10,02%  των δικαιωμάτων ψήφου της ΔΕΗ.

Οπως επισημαίνεται από τους πελάτες της δίνεται στην Silchester πλήρη διακριτική ευχέρεια στις επενδύσεις τους και η εξουσιοδότηση να ψηφίζει για λογαριασμό τους. Εντούτοις, η Silchester δεν ενεργεί ως θεματοφύλακας για τους πελάτες της και επομένως οι μετοχές δεν κρατιούνται στο όνομα της Silchester αλλά στο όνομα της τράπεζας-θεματοφύλακα (custodian bank) κάθε πελάτη.

Η εταιρία "Silchester International Investors LLP" (Silchester) είναι διαχειρίστρια επενδύσεων για τους παρακάτω πελάτες της:

- Silchester International Investors International Value Equity Trust,

- Silchester International Investors International Value Equity Taxable Trust,

- Silchester International Investors International Value Equity Group Trust,

- Silchester International Investors Tobacco Free International Value Equity Trust,

- The Calleva Trust,

- The Kiltearn Global Equity Fund,

- The Silchester Global Equity (Ireland) Fund,

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v