Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Hellas Sat: Συμμετοχή στη Διεθνή Εκθεση TRBU

Στη Διεθνή Έκθεση TRBU στο Kίεβο, που αφορά Δορυφορικές Τηλεπικοινωνίες, Τηλεοπτικούς Οργανισμούς και ΜΜΕ, συμμετείχε η εταιρία Hellas Sat. Το ελληνικό περίπτερο κέρδισε το πρώτο βραβείο της έκθεσης.

Hellas Sat: Συμμετοχή  στη Διεθνή Εκθεση TRBU
Στη Διεθνή Έκθεση TRBU στο Kίεβο από 12 εώς 16 Οκτωβρίου, συμμετείχε η εταιρία Hellas Sat.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, στην έκθεση αυτή που αφορά Δορυφορικές Τηλεπικοινωνίες, Τηλεοπτικούς Οργανισμούς και ΜΜΕ, συμμετείχαν περισσότεροι από 300 εκθέτες από χώρες της Ανατολικής Ευρώπης και της πρώην Σοβιετικής Ένωσης με 30000 περίπου επισκέπτες.

Το περίπτερο του Hellas Sat και η ελληνική αποστολή κέρδισαν τις εντυπώσεις και απέσπασαν τα θετικά σχόλια όλων των εκθετών και επισκεπτών.

Το ελληνικό περίπτερο κέρδισε μάλιστα το πρώτο βραβείο της Έκθεσης αφού συγκέντρωσε το ενδιαφέρον όλων των επισκεπτών δεδομένου ότι ήταν η πρώτη μας παρουσία στις χώρες αυτές και ο ελληνικός δορυφόρος είναι ο ισχυρότερος στην Ευρώπη.

Σημειώνεται ακόμα στην ανακοίνωση, ότι το γεγονός αυτό είναι πολύ σημαντικό για τη χώρα μας δεδομένου ότι κάνει αισθητή τη παρουσία της στις δορυφορικές τηλεπικοινωνίες και την υψηλή τεχνολογία σε διεθνές επίπεδο και ιδιαίτερα στη περιοχή της Ανατολικής Ευρώπης.

Έντονο ήταν επίσης και το εμπορικό ενδιαφέρον αφού έγιναν δεκάδες συναντήσεις ενώ υπήρξαν και αρκετές συμφωνίες μίσθωσης των υπηρεσιών του δορυφόρου μας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v