Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διάκριση για ΟΤΕ - Cosmote στο ICT Forum

Διάκριση για τη συμβολή τους στην επιτυχία των Ολυμπιακών Αγώνων Αθήνα 2004 απέσπασαν ο ΟΤΕ, η Cosmote και η OTEnet, στο 6ο Συνέδριο Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής ”The Greek ICT Forum”, που πραγματοποιήθηκε στις 18 Οκτωβρίου 2004.

Διάκριση για ΟΤΕ - Cosmote στο ICT Forum
Διάκριση για τη συμβολή τους στην επιτυχία των Ολυμπιακών Αγώνων Αθήνα 2004 απέσπασαν ο ΟΤΕ, η Cosmote και η OTEnet, στο 6ο Συνέδριο Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής ”The Greek ICT Forum”, που πραγματοποιήθηκε στις 18 Οκτωβρίου 2004, με θέμα τις ”Προοπτικές ανάπτυξης μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες”.

Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση ο ΟΤΕ, η Cosmote και η OTEnet τιμήθηκαν με το ”Αριστείο Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής” για τη σημαντική συμβολή τους στη διεξαγωγή της κορυφαίας αθλητικής διοργάνωσης, παρέχοντας άρτια τηλεπικοινωνιακή κάλυψη, διαδικτυακή υποστήριξη και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Σημειώνεται, πως καθ’ όλη τη διάρκεια των Αγώνων, ο ΟΤΕ και η Cosmote, Μεγάλοι Εθνικοί Χορηγοί των Ολυμπιακών Αγώνων Αθήνα 2004, καθώς και η OTEnet κατάφεραν να ανταποκριθούν με 100% επιτυχία στις ιδιαίτερα αυξημένες τηλεπικοινωνιακές και διαδικτυακές ανάγκες των Ολυμπιακών Αγώνων και να αναδειχθούν σε κορυφαίο συντελεστή της επιτυχούς διοργάνωσης της μεγάλης αυτής γιορτής.

Το Αριστείο παρέλαβαν, εκ μέρους του ΟΤΕ, ο κ. Κωνσταντίνος Κάππος, Γενικός Διευθυντής Πληροφοριακών Συστημάτων, εκ μέρους της Cosmote, ο κ. Ιωάννης Κυριακάκης, Γενικός Τεχνικός Διευθυντής και, εκ μέρους της OTEnet, ο κ. Γιώργος Ιωαννίδης, Διευθύνων Σύμβουλος.

Όπως επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση, με τη σημαντική αυτή διάκριση, ο ΟΤΕ, η Cosmote και η OTEnet, αποδεικνύουν την τεχνολογική τους υπεροχή και παράλληλα επιβεβαιώνουν τη δυναμική και πρωταγωνιστική παρουσία του Ομίλου ΟΤΕ στο χώρο των τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v