Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Profile: Ιδρύει νέα γραφεία στην Ελβετία

Η Profile ανακοινώνει την ίδρυση και λειτουργία του νέου της γραφείου αντιπροσώπευσης στην Ελβετία, με έδρα στη Γενεύη, που έχει στόχο την προώθηση των δραστηριοτήτων και λύσεων της εταιρίας.

Profile: Ιδρύει νέα γραφεία στην Ελβετία
Η Profile ανακοινώνει την ίδρυση και λειτουργία του νέου της γραφείου αντιπροσώπευσης στην Ελβετία, με έδρα στη Γενεύη, που έχει στόχο την προώθηση των δραστηριοτήτων και λύσεων της εταιρίας.

Ειδικότερα, προσβλέπει στην πλήρη κάλυψη των αναγκών της τοπικής τραπεζικής αγοράς, αλλά και γειτονικών χωρών, με έμφαση στο Private Banking, καθώς η Ελβετία αποτελεί ένα από τα παραδοσιακά κέντρα παγκοσμίως, στο συγκεκριμένο τομέα.

Η δημιουργία του συγκεκριμένου γραφείου στην Ελβετία είναι αποτέλεσμα πολυετούς έρευνας εστιασμένης στις ανάγκες της εγχώριας αγοράς. Το γραφείο θα στελεχώνεται από εξειδικευμένους επαγγελματίες που διαθέτουν σημαντική εμπειρία στον τραπεζικό χώρο, με σκοπό την προώθηση και παρουσίαση των λύσεων FMS και IMSplus σε Τραπεζικούς και Επενδυτικούς οργανισμούς της χώρας, καθώς και της ευρύτερης περιοχής.

Οι πλατφόρμες τραπεζικής και επενδυτικής διαχείρισης FMS και IMSplus έχουν αναπτυχθεί σε μοντέρνα αρχιτεκτονική που επιτρέπει εύκολη προσαρμογή στις εκάστοτε απαιτήσεις των οργανισμών. Βασίζονται σε state-of the-art τεχνολογίες και βέλτιστες πρακτικές για την καλύτερη διαχείριση των χρηματοοικονομικών προϊόντων των πελατών και τη βελτίωση των λειτουργιών τους, οδηγώντας σε αύξηση εσόδων ενώ ταυτόχρονα διατηρούν σε χαμηλά επίπεδα το κόστος και τον λειτουργικό κίνδυνο.

Επίσης, οι λύσεις προσφέρουν αρθρωτή λειτουργικότητα καθώς και ολοκληρωμένη προσέγγιση ανάλογα με τις απαιτήσεις του πληροφοριακού περιβάλλοντος των οργανισμών. Η προηγμένη λειτουργικότητα τους καλύπτει τις περιοχές Private Wealth Management, Personal Banking, Asset & Fund Management και Custody.

O κ. Χ. Στασινόπουλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Profile δήλωσε μεταξύ άλλων: «Με σύμμαχο την ακατάπαυστη έρευνα και τη σταθερή μας ανάπτυξη επί 20 και πλέον χρόνια, θεωρούμε ότι οι λύσεις της Profile για το Banking και το Wealth Management είναι πλέον αρκετά ώριμες και άρτιες ώστε να ικανοποιήσουν και ενδεχομένως να ξεπεράσουν τις προσδοκίες της τοπικής αγοράς για προηγμένα συστήματα διαχείρισης επενδύσεων»

Η Profile, επενδύοντας στη διεθνή επέκταση της, έχει ήδη σημαντική παρουσία σε 3 ηπείρους ενώ διευρύνει συνεχώς και το δίκτυο έμπειρων τοπικών συνεργατών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v