Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

TOUSA: Μετεγγραφή από το Nasdaq στο NYSE

Στο βασικό Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης (NYSE) από το NASDΑQ, μεταφέρεται η διαπραγμάτευση της κοινής μετοχής της αμερικάνικης εταιρίας του ομίλου της Τεχνικής Ολυμπιακής, TOUSA, μετά από αίτηση, η οποία έγινε δεκτή.

TOUSA: Μετεγγραφή από το Nasdaq στο NYSE
Στο βασικό Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης (NYSE) από το NASDΑQ, μεταφέρεται η διαπραγμάτευση της κοινής μετοχής της αμερικανικής εταιρίας του ομίλου της Τεχνικής Ολυμπιακής, TOUSA, μετά από αίτηση, η οποία έγινε δεκτή.



Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, από την Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2004, η κοινή μετοχή της εταιρίας θα διαπραγματεύεται στο NYSE με το σύμβολο ”ΤΟΑ”, δηλαδή ”Τechnical Olympic America”. Μέχρι τότε, οι μετοχές της θα συνεχίζουν να διαπραγματεύονται στο NASDQ με το σύμβολο ”TOUS”.

Σημειώνεται ακόμα στην ανακοίνωση, ότι η εταιρία πληροί τα αυστηρότερα διεθνώς κριτήρια ένταξης στο μεγαλύτερο χρηματιστήριο του κόσμου και η συμμετοχή της αποτελεί ορόσημο στην πορεία της και την εξέλιξή της.

Παράλληλα αποτελεί, αναγνώριση των επιχειρηματικών και επενδυτικών προσπαθειών της Διοίκησης του Ομίλου, από την εποχή της συγχώνευσης των αμερικανικών εταιρειών Engle και Newmark υπό την νέα ονομασία Τechnical Olympic USA, τον Ιούνιο του 2002.

Με τη συμμετοχή αυτή, η Τεχνική Ολυμπιακή γίνεται μια από τις λίγες Ελληνικές εταιρείες που έχουν θυγατρική στις ΗΠΑ (με πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της τάξης, περίπου 72,5%) που εισάγεται στο ΝYSE.

Η διαπραγμάτευση της Τechnical Olympic USA INC στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης (NYSE), θα συμβάλει στην περαιτέρω αναγνωρισιμότητα της μετοχής της εταιρίας στους κύκλους της διεθνούς επενδυτικής κοινότητας και στην καλύτερη διεκπεραίωση των χρηματιστηριακών συναλλαγών αυτής, επ’ ωφελεία των μετόχων της, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v