Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μυτιληναίος: Διευκρινίσεις για αποζημίωση από ΟΑΕΠ

Από τις προθέσεις και αποφάσεις του ΟΑΕΠ περί των οποίων δεν υπάρχει ακόμη ένδειξη, εξαρτάται ο χρόνος πληρωμής της αποζημίωσης που εκδικάστηκε, τονίζει σε επιστολή της, προς το ΧΑ, η εταιρία Μυτιληναίος.

Μυτιληναίος: Διευκρινίσεις για αποζημίωση από ΟΑΕΠ
Από τις προθέσεις και αποφάσεις του ΟΑΕΠ περί των οποίων δεν υπάρχει ακόμη ένδειξη, εξαρτάται ο χρόνος πληρωμής της αποζημίωσης που εκδικάστηκε, τονίζει σε επιστολή της, προς το ΧΑ, η εταιρία Μυτιληναίος Ομιλος Επιχειρήσεων.

Η ανακοίνωση της Μυτιληναίος προς το ΧΑ

”Σε απάντηση της από 14/10/2004 επιστολής σας, σας ενημερώνουμε ότι η απάντηση για τον χρόνο πληρωμής εξαρτάται από τις προθέσεις και αποφάσεις του ΟΑΕΠ, περί των οποίων δεν υπάρχει ακόμη ένδειξη, εξαρτάται δε από τυχόν ένδικα μέσα που θα επιλέξει ή μη να ασκήσει καθώς και από το αποτέλεσμα αυτών.

Η επίδοση της απόφασης δεν έχει ακόμη γίνει διότι η απόφαση δεν έχει καθαρογραφεί και ως εκ τούτου δεν έχει αρχίσει να τρέχει η 30νθήμερη προθεσμία της αιτήσεως αναιρέσεως, η άσκηση της οποίας καθ’ εαυτή δεν αναστέλλει την εκτέλεση της αποφάσεως. Για τον εξοπλισμό της εφετειακής αποφάσεως με δύναμη εκτελεστότητας, απαιτείται διαδικασία που διαρκεί περίπου ένα (1) μήνα.”

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v