Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Χαιρετίζει το deal το προσωπικό της Alpha Bank

Θετικοί εμφανίζονται οι εργαζόμενοι της Alpha Bank στη συμφωνία συγχώνευσης της τράπεζας με τη Eurobank, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι χαιρετίζουν τη μεγάλη αυτή συμφωνία.

Χαιρετίζει το deal το προσωπικό της Alpha Bank
Θετικοί εμφανίζονται οι εργαζόμενοι της Alpha Bank στη συμφωνία συγχώνευσης της τράπεζας με τη Eurobank, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι χαιρετίζουν τη μεγάλη αυτή συμφωνία "ως μια διαδικασία με όραμα, για κάτι πολύ μεγάλο, που θα διαμορφώσει όρους ασφάλειας και σιγουριάς για όλους".

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Συλλόγου Προσωπικού Alpha Bank έχει ως εξής:

"Στην πιο κρίσιμη στιγμή για την ελληνική οικονομία ανακοινώθηκε μια ιστορική συμφωνία συγχώνευσης των δύο μεγαλύτερων ιδιωτικών τραπεζών της χώρας (Alpha Bank - Eurobank).

Η σημασία της συμφωνίας είναι τεράστια όχι μόνο για την πορεία του ελληνικού τραπεζικού συστήματος, αλλά συνολικά για την ελληνική οικονομία, αφού για πρώτη φορά μετά την υπογραφή του μνημονίου επενδυτικά κεφάλαια του εξωτερικού εισέρχονται στη χώρα μας.

Ως εργαζόμενοι χαιρετίζουμε τη μεγάλη αυτή συμφωνία ως μια διαδικασία με όραμα, για κάτι πολύ μεγάλο, που θα διαμορφώσει όρους ασφάλειας και σιγουριάς για όλους.

Η διασφάλιση προς εργασία και η επαγγελματική προοπτική είναι απόλυτα συνδεδεμένες με την επιτυχία αυτού του μεγάλου εγχειρήματος.

Είμαστε σίγουροι ότι οι εργαζόμενοι και προς τις δύο τράπεζες θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό προς την κατεύθυνση αυτήν".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v