Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η χαμηλότερη προσφορά από J&P Άβαξ για έργο ΔΕΗ

Το χαμηλότερο τίμημα προσέφερε η J&P Άβαξ αναφορικά με τον διαγωνισμό για τη «Μελέτη, Προμήθεια, Μεταφορά, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία 2 φωτοβολταϊκών Σταθμών, στην Αρκαδία», ανακοίνωσε η ΔΕΗ Ανανεώσιμες.

Η χαμηλότερη προσφορά από J&P Άβαξ για έργο ΔΕΗ
Το χαμηλότερο οικονομικό τίμημα προσέφερε η εταιρία J&P Άβαξ αναφορικά με τον διαγωνισμό για τη «Μελέτη, Προμήθεια, Μεταφορά, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία 2 φωτοβολταϊκών Σταθμών ονομαστικής ισχύος 39MW και 11 MW αντίστοιχα, στη Μεγαλόπολη Αρκαδίας», ανακοίνωσε σήμερα η ΔΕΗ Ανανεώσιμες.

Αναλυτικότερα, η ΔΕΗ Ανανεώσιμες  ανακοίνωσε ότι, αναφορικά με το Διαγωνισμό των εταιρειών ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ ΗΛΙΟΣ ΕΝΑ Α.Ε. και ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ ΗΛΙΟΣ ΔΥΟ Α.Ε. (100% θυγατρικών της ΔΕΗ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ Α.Ε.) για τη «Μελέτη, Προμήθεια, Μεταφορά, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία 2 φωτοβολταϊκών Σταθμών ονομαστικής ισχύος 39MW και 11 MW αντίστοιχα, στη Μεγαλόπολη Αρκαδίας» με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα προσφορά, σήμερα Τετάρτη 24 Αυγούστου αποσφραγίσθηκαν οι φάκελοι οικονομικών προφορών των εταιρειών και κοινοπραξιών που είχαν λάβει μέρος στο διαγωνισμό, ήτοι ΤΕΡΝΑ Α.Ε., J&P ΑΒΑΞ Α.Ε., Κ/Ξ ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ – ΒΙΟΣΑΡ Α.Ε. και Κ/Ξ INTRAKAT–FCC CONSTRUCTIONS S.A.–ESPELSA.

Το χαμηλότερο οικονομικό τίμημα προσέφερε η εταιρεία J&P ΑΒΑΞ Α.Ε.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v