Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΥΔΑΠ: Αγονη η... Ψυττάλεια (ΔΙΟΡΘΩΣΗ)

Αγονος κηρύσσεται, σύμφωνα με πληροφορίες, ο διαγωνισμός της ΕΥΔΑΠ για την ανάθεση του έργου ”Μεταφορά λάσπης” της Ψυττάλειας, καθώς από τη διαδικασία ανεδείχθη μοναδική υποψήφια η εταιρία Ακτωρ.

ΕΥΔΑΠ: Αγονη η... Ψυττάλεια (ΔΙΟΡΘΩΣΗ)
Αγονος κηρύσσεται, σύμφωνα με πληροφορίες, ο διαγωνισμός της ΕΥΔΑΠ για την ανάθεση του έργου ”Μεταφορά λάσπης” της Ψυττάλειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφαση ελήφθη με τη σύμφωνη γνώμη του ΥΠΕΧΩΔΕ, καθώς από τη διαδικασία ανεδείχθη μοναδική υποψήφια η εταιρία Ακτωρ. *

Οι υπόλοιπες τρεις κοινοπραξίες φέρονται να αντιμετώπιζαν πρόβλημα με τις εγυυητικές επιστολές και ως εκ τούτου αποκλείσθηκαν από το διαγωνισμό.

Ως εκ τούτου ο διαγωνισμός οδεύει προς ακύρωση, καθώς δεν μπορεί να διεξαχθεί με έναν μονον υποψήφιο.

---------ΔΙΟΡΘΩΣΗ

* Το euro2day.gr στο προηγούμενο δημοσίευμά του συμπεριέλαβε την κατασκευαστική εταιρία Αθηνά ως μέλος κοινοπραξίας με την Ακτωρ, κάτι το οποίο αποδεικνύεται λανθασμένο, όπως προκύπτει από τηλεφωνική επικοινωνία της εταιρίας με τη σύνταξη του euro2day.gr όσο και από ανακοίνωση που απέστειλε προς το Χρηματιστήριο.

Ειδικότερα στην επιστολή προς το ΧΑ αναφέρεται ότι το ”Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας ανακοινώνει ότι τα δημοσιεύματα μερίδας του Τύπου των τελευταίων ημερών, τα οποία αναφέρουν ότι η Εταιρία ως μέλος Κοινοπραξίας με την ΑΚΤΩΡ ΑΕ συμμετείχε στις διαδικασίες του διαγωνισμού, που αφορούσε στην ανάληψη του έργου της μεταφοράς της λάσπης της Ψυττάλειας και προκηρύχθηκε από την ΕΥΔΑΠ, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Τα δημοσιεύματα αυτά βασίζονται προφανώς σε λάθος πληροφόρηση των συντακτών τους”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v