Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

MIG: Στις 26/9 η Γ.Σ. για reverse split

Σε μείωση του αριθμού των μετοχών χωρίς τη μεταβολή του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας και με αύξηση της ονομαστικής αξίας, καλείται να αποφασίσει η MIG στη Γενική Συνέλευση στις 26/9.

MIG: Στις 26/9 η Γ.Σ. για reverse split
Σε μείωση του αριθμού των μετοχών χωρίς τη μεταβολή του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας και με αύξηση της ονομαστικής αξίας, καλείται να αποφασίσει η MIG στη Γενική Συνέλευση  στις 26/9.

Αναλυτικά, κατόπιν της από 18.8.2011 αποφάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου της «MIG», καλούνται οι Μέτοχοι της Εταιρίας σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011, για να αποφασίσουν επί των ακολούθων θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:

Σύμπτυξη (μείωση) του αριθμού των μετοχών χωρίς μεταβολή του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας με αύξηση της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής. Αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 5 παρ. 1 του Καταστατικού της Εταιρίας.

Τροποποίηση του άρθρου 20 (Εξουσία - Αρμοδιότητες Διοικητικού Συμβουλίου) του Καταστατικού της Εταιρίας.

Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης εκ του Νόμου απαρτίας για την λήψη απόφασης σε οποιοδήποτε από τα θέματα της Ημερησίας Διάταξης, η τυχόν Α΄ Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα συνέλθει την 10.10.2011, ώρα 17:00 στον ίδιο χώρο, και η τυχόν Β΄ Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα συνέλθει την 24.10.2011, ώρα 17:00 στον ίδιο χώρο.

Τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης των τυχόν Επαναληπτικών Γενικών Συνελεύσεων θα είναι τα προαναφερόμενα με εξαίρεση τα θέματα επί των οποίων θα έχει καταστεί δυνατή η λήψη απόφασης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v