Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΤΕ: Ικανοποίηση για κινητή στην Ελλάδα

Την ικανοποίησή της για την πορεία της κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα εξέφρασε η διοίκηση του ΟΤΕ στην τηλεδιάσκεψη μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων β΄ τριμήνου. Εχθρικό το ρυθμιστικό περιβάλλον για τον Οργανισμό.

ΟΤΕ: Ικανοποίηση για κινητή στην Ελλάδα
Την ικανοποίησή της για την πορεία της κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα εξέφρασε η διοίκηση του ΟΤΕ στην τηλεδιάσκεψη μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων β΄ τριμήνου. 

Η διοίκηση του Οργανισμού τόνισε ότι καταγράφεται εξορθολογισμός των τιμών στην κινητή, ενώ αναφορικά με τη σταθερή υπογράμμισε ότι υπάρχει επιβράδυνση στο broadband. 

Ο CEO του ΟΤΕ επισήμανε για μία ακόμη φορά ότι το ρυθμιστικό περιβάλλον στην Ελλάδα παραμένει εχθρικό για τον Οργανισμό. 

Παράλληλα, σημείωσε ότι τα έξοδα του προσωπικού είναι υψηλά σε σχέση με τα έσοδα και καταβάλλονται προσπάθειες περιορισμού τους, προσθέτοντας ότι υπάρχει χρονικό περιθώριο έως τα τέλη Αυγούστου για τις διαπραγματεύσεις με τους εργαζομένους. 

Ερωτηθείς για τα υπόλοιπα 300 εκατ. ευρώ που άντλησε από τη γραμμή ρευστότητας των 900 εκατ. ευρώ, ο CEO σημείωσε ότι ο ΟΤΕ προχώρησε στην εν λόγω κίνηση εξαιτίας της αυξημένης αβεβαιότητας στην αγορά. 

Σε σχέση με τις θυγατρικές στο εξωτερικό, η διοίκηση του ΟΤΕ σημείωσε ότι οι θυγατρικές στη Βουλγαρία και στη Ρουμανία πηγαίνουν καλά και προβλέπεται σταθεροποίηση στα επόμενα τρίμηνα. Όσον αφορά στη θυγατρική στην Αλβανία, η κατάσταση παραμένει αρκετά δύσκολη.    

Ειδικότερα για τη RomΤelecom, σημειώνει ότι περιορίστηκε η μείωση των εσόδων λόγω των προσφορών, ενώ έχει διοριστεί σύμβουλος για τη συγχώνευση με την Cosmote Ρουμανίας. 

Αναφορικά με τη θυγατρική στη Σερβία, η διοίκηση του Οργανισμού δηλώνει πρόθυμη για πώληση εάν υπάρξει πρόταση σε σωστά επίπεδα τιμών. 
 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v