Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΧΑΕ: Στις 6 Οκτωβρίου η επιστροφή κεφαλαίου

Στις 6 Οκτωβρίου θα καταβάλει τη επιστροφή κεφαλαίου η ΕΧΑΕ ενώ αποτελέσματα εννιαμήνου 2011 θα ανακοινώσει στις 7 Νοεμβρίου.

ΕΧΑΕ: Στις 6 Οκτωβρίου η επιστροφή κεφαλαίου
Στις 6 Οκτωβρίου θα καταβάλει τη επιστροφή κεφαλαίου η ΕΧΑΕ ενώ αποτελέσματα εννιαμήνου 2011 θα ανακοινώσει στις 7 Νοεμβρίου.

Αναλυτικά το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας, κατά τη χθεσινή του συνεδρίαση, προσδιόρισε τις ημερομηνίες αποκοπής και πληρωμής της επιστροφής κεφαλαίου που είχε αποφασίσει η Α’ Επαναληπτική Γενική Συνέλευση των μετόχων στις 30/5/2011.

Μετά τον καθορισμό των ανωτέρω ημερομηνιών, το οικονομικό ημερολόγιο για το υπόλοιπο του οικονομικού έτους διαμορφώνεται ως εξής:

Δικαιούχοι επιστροφής κεφαλαίου – record date Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Η ημερομηνία αποκοπής (Τετάρτη 28/9/2011) είναι μετά από την λήξη, στις 16 Σεπτεμβρίου 2011, των ακόλουθων Συμβολαίων Μελλοντικής Εκπλήρωσης (ΣΜΕ) που διαπραγματεύονται στην αγορά Παραγώγων: ΣΜΕ με υποκείμενο τίτλο την μετοχή της ΕΧΑΕ.

Καταβολή επιστροφής κεφαλαίου Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011
Ανακοίνωση Αποτελεσμάτων Εννεαμήνου 2011: Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου 2011

Η επιστροφή κεφαλαίου θα καταβληθεί μέσω της Τράπεζας Πειραιώς. Με νεώτερη ανακοίνωσή της η εταιρία θα ενημερώσει το επενδυτικό κοινό για τις σχετικές λεπτομέρειες και τη διαδικασία είσπραξης του ποσού της επιστροφής κεφαλαίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v