Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot: Αύξηση 32% στα κέρδη του ομίλου

Αύξηση 21% στο τζίρο και 32% στα κέρδη προ φόρων σε ενοποιημένο επίπεδο, ανακοίνωσε η Ιntralot για το α΄τρίμηνο του 2002. Αύξηση σημειώθηκε και σε επίπεδο μητρικής με το τζίρο να διπλασιάζεται και τα κέρδη προ φόρων να σημειώνουν αύξηση 60%.

Intralot: Αύξηση 32% στα κέρδη του ομίλου
Aύξηση παρουσίασαν τα οικονομικά μεγέθη της Intralot, τόσο σε ενοποιημένο επίπεδο όσο και σε επίπεδο μητρικής, κατά το α΄τρίμηνο του 2002.

Συγκεκριμένα, ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών του ομίλου Intralot, διαμορφώθηκε στα 76,3 εκατ. ευρώ έναντι 63 εκατ. ευρώ του αντίστοιχου τριμήνου του 2001, σημειώνοντας αύξηση 21%, ενώ τα κέρδη προ φόρων διαμορφώθηκαν στα 19,1 εκατ. ευρώ έναντι 14,4 εκατ. ευρώ του αντίστοιχου τρίμηνου του 2001, ενισχυμένα κατά 32%.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, διπλασιασμό του κύκλου εργασιών παρουσιάζει στο ίδιο διάστημα η μητρική εταιρία, καθώς ο κύκλος εργασιών της διαμορφώθηκε στα 14,7 εκατ. ευρώ έναντι 7,2 εκατ. ευρώ στο πρώτο τρίμηνο του 2001. Επίσης, τα κέρδη προ φόρων της μητρικής σημείωσαν αύξηση 60% στα 7,9 εκατ. ευρώ έναντι 4,9 εκατ. ευρώ το αντίστοιχο διάστημα του 2001.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, τα οικονομικά αποτελέσματα επιβεβαιώνουν τις προβλέψεις της διοίκησης, η οποία αναμένει ότι η εταιρία θα συνεχίσει την ανοδική της πορεία με την ανάληψη νέων έργων αλλά και την αύξηση της κερδοφορίας της.

Επιπλέον, η ίδρυση της ”Ιntralot USA”, στην Ατλάντα των ΗΠΑ, αναμένεται ότι θα συμβάλλει στην εξάπλωση των δραστηριοτήτων του ομίλου Intralot στην δυναμική αγορά της Β. Αμερικής. Τέλος, σημειώνεται ότι στη γενική συνέλευση της Intralot, αποφασίστηκε διανομή μερίσματος 0,64 ευρώ ανά μετοχή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v