Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κωτσόβολος: Από 13/10 - 11/11 η περίοδος αποδοχής

Από την Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2004 έως την Πέμπτη, 11 Nοεμβρίου 2004 θα διαρκέσει η περίοδος αποδοχής της υποχρεωτικής Δημόσιας Πρότασης της Dixons για την αγορά των Κοινών Ονομαστικών μετοχών της Π. Κωτσόβολος Α.Ε.Β.Ε. με τιμή εξαγοράς 6,50 ευρώ ανά μετοχή τοις μετρητοίς.Π. ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ

Κωτσόβολος: Από 13/10 - 11/11 η περίοδος αποδοχής
Από την Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2004 έως την Πέμπτη, 11 Nοεμβρίου 2004 θα διαρκέσει η περίοδος αποδοχής της υποχρεωτικής Δημόσιας Πρότασης της Dixons για την αγορά των Κοινών Ονομαστικών μετοχών της Π. Κωτσόβολος Α.Ε.Β.Ε. με τιμή εξαγοράς 6,50 ευρώ ανά μετοχή τοις μετρητοίς.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς ενέκρινε την Πέμπτη, 7 Οκτωβρίου 2004, το Πληροφοριακό Δελτίο, που η εταιρία Dixons Overseas Investments Limited (ο Προτείνων) υπέβαλε στις 10 Σεπτεμβρίου 2004 στην ΕΚ και στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας Π. Κωτσόβολος, σχετικά με την υποχρεωτική δημόσια πρόταση αγοράς μετοχών της Π. Κωτσόβολος (η Δημόσια Πρόταση), την οποία ο Προτείνων απαιτείτο να υποβάλλει, σύμφωνα με την υπό στοιχεία 2/258/5.12.2002 απόφαση της ΕΚ για τη ’Δημόσια Πρόταση Αγοράς Κινητών Αξιών’, μετά την απόκτηση εκ μέρους του ποσοστού άνω του 50% του μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της Π. Κωτσόβολος.

Οι μέτοχοι της Π. Κωτσόβολος δύνανται να δηλώσουν την αποδοχή της Δημόσιας Πρότασης με την υποβολή της σχετικής δήλωσης αποδοχής σε όλα τα υποκαταστήματα της Τράπεζας Πειραιώς Α.Ε. στην Ελλάδα.

Τα αποτελέσματα της Δημόσιας Πρότασης θα δημοσιευθούν εντός δύο (2) εργάσιμων ημερών από τη λήξη της ως άνω περιόδου αποδοχής. Μετά την ολοκλήρωση της Δημόσιας Πρότασης, ο Προτείνων προτίθεται, εφ’ όσον πληρούνται οι προϋποθέσεις της ελληνικής νομοθεσίας, να υποβάλει στην ΕΚ αίτηση για την έγκριση της διαγραφής της Π. Κωτσόβολος από το Χρηματιστήριο Αθηνών.

Οι μέτοχοι της Π. Κωτσόβολος μπορούν να λάβουν αντίγραφα του Πληροφοριακού Δελτίου, δήλωση αποδοχής και πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία υποβολής της δήλωσης αποδοχής από οποιοδήποτε υποκατάστημα της Τράπεζας στην Ελλάδα από την Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2004, και καθ’ όλη τη διάρκεια της περιόδου αποδοχής της Δημόσιας Πρότασης ή πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία υποβολής της δήλωσης αποδοχής στους ακόλουθους τηλεφωνικούς αριθμούς της Τράπεζας κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες:(α) 210 3335446, κα Ευστρατία Τσακίρη, (β) 210 3288223, κ. Αδαμάντιο Τσάκλα.

Η Δημόσια Πρόταση, απευθύνεται στην Ελληνική αγορά σύμφωνα με τους Ελληνικούς νόμους, δεν απευθύνεται, άμεσα ή έμμεσα, προς ή εντός, των Η.Π.Α., Καναδά, Αυστραλίας ή Ιαπωνίας και αυτό το Δελτίο Τύπου δεν αποτελεί προέκταση της Δημόσιας Πρότασης στις ΗΠΑ, Καναδά, Αυστραλία ή Ιαπωνία. Συνεπώς, αντίγραφα αυτού του Δελτίου Τύπου δεν πρέπει και δεν πρόκειται να ταχυδρομηθούν, ή διανεμηθούν ή αποσταλούν με οποιοδήποτε άλλο τρόπο προς ή από τις Η.Π.Α., Καναδά, Αυστραλία ή Ιαπωνία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v