Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διεθνής διάκριση της SingularLogic

Μια νέα διεθνή διάκριση πέτυχε η SingularLogic από την SAP. Αυτή αφορά στη συμμετοχή και διάκριση στο διεθνή διαγωνισμό Best Performance Challenge for SAP Partners 2011 (EMEA) που διοργάνωσε η SAP.

Διεθνής διάκριση της SingularLogic
Μια νέα διεθνή διάκριση πέτυχε η Singularlogic από την SAP. Αυτή αφορά στη συμμετοχή και διάκριση στο διεθνή διαγωνισμό Best Performance Challenge for SAP Partners 2011 (EMEA) που διοργάνωσε η SAP AG σε συνεργασία με τον ανεξάρτητο αυστριακό οργανισμό PDA Group (http://www.pdagroup.net/challenge2011), σχετικά με τη μεθοδολογία προώθησης και υποστήριξης των εφαρμογών SAP.

Στο διαγωνισμό που συμμετείχαν περισσότεροι από εβδομήντα πέντε (75) διεθνείς συνεργάτες της SAP των περιοχών Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής (EMEA), η Singularlogic κατέκτησε την 5η θέση στην κατηγορία που αφορούσε στην πλατφόρμα SAP Business Objects και τη 2η θέση στην ίδια κατηγορία που αφορούσε όμως τις αναδυόμενες αγορές (Emerging Markets > 20 χώρες).

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Singularlogic αποτελούσε τη μοναδική εκπροσώπηση από την Ελλάδα.

Ειδικότερα, η διαδικασία συμμετοχής στο διαγωνισμό διήρκησε εννέα μήνες (Οκτώβριος 2010 – Ιούνιος 2011) και περιείχε μια σειρά από επί μέρους εργασίες και ασκήσεις, με στόχο τη βελτιστοποίηση της μεθοδολογίας προώθησης και υποστήριξης έργων της νέας πλατφόρμας λύσεων SAP Business Objects.

Η νέα διάκριση της Singularlogic, επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά το υψηλό επίπεδο παρεχόμενων υπηρεσιών της, καθώς και της εξειδικευμένης τεχνογνωσίας που διαθέτει σε καινοτόμα προϊόντα και εφαρμόζει σε μεγάλα έργα πληροφορικής.

O κ. Περικλής Αργυρόπουλος, Γενικός Διευθυντής του επιχειρηματικού τομέα Enterprise δήλωσε σχετικά: «Η στρατηγική μας συνεργασία με την SAP αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις στο χώρο της πληροφορικής στην Ελλάδα. Μια επένδυση που, μέσα από τη νέα αυτή διάκριση που λάβαμε, αναδείχθηκε και προβλήθηκε και στο διεθνές οικοσύστημα των SAP συνεργατών. Η εταιρία μας συνεχίζει να επενδύει σε διεθνείς τεχνολογίες και να τις αξιοποιεί στην υλοποίηση σύνθετων και μεγάλων ελληνικών και πολυεθνικών έργων πληροφορικής».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v