Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σε θυγατρική της MFG οι δύο θυγατρικές της ΔΕΣΙΝ

Στην Greek Information Technology Holdings, θυγατρική του ομίλου MFG, μεταβιβάζεται τελικά το σύνολο των μετοχών της Singular Software και Delta Singular Systems Integrator. Στο μετοχικό κεφάλαιο της Greek Information συμμετέχουν σήμερα η Marfin Financial Group και η Marfin Capital.

Σε θυγατρική της MFG οι δύο θυγατρικές της ΔΕΣΙΝ
Στην Greek Information Technology Holdings μεταβιβάζονται τελικά το σύνολο των μετοχών της Singular Software και Delta Singular Systems Integrator όπως αναφέρει σε σχετική της ανακοίνωση η Marfin Financial Group Συμμετοχών, θυγατρική της οποίας ενεργούσε ως ανάδοχος του επενδυτικού σχήματος.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση η θυγατρική εταιρία της Marfin Financial Group Συμμετοχών, με την επωνυμία Marfin Capital, ενεργούσα ως ανάδοχος επενδυτικού σχήματος με επικεφαλής τον επιχειρηματία Αλέξανδρο Τσάτσο, υπέγραψε στις 13/9/2004 με τη Δέλτα Singular ιδιωτικό συμφωνητικό για την πώληση και μεταβίβαση από την τελευταία του συνόλου των μετοχών των εταιριών Singular Software και Delta Singular Systems Integrator.

H MFG υπέδειξε ως αγοράστρια των μετοχών αυτών την εταιρία με την επωνυμία Greek Information Technology Holdings.

Η Greek Information Technology Holdings Α.Ε., στο μετοχικό κεφάλαιο της οποίας συμμετέχουν σήμερα η Marfin Financial Group και η Marfin Capital, πρόκειται να προβεί εντός των προσεχών ημερών σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με τη συμμετοχή γνωστών ονομάτων του εφοπλιστικού και επιχειρηματικού κόσμου.

Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται πως η Greek Information Technology Holdings θα προβεί στην κατάρτιση της οριστικής συμβάσεως πωλήσεως και μεταβιβάσεως των μετοχών μετά την ολοκλήρωση της αναδιάρθρωσης και ανασχηματισμού των συμμετοχών της πωλήτριας και της λήψεως των τυχόν απαιτουμένων κατά το Καταστατικό της και το νόμο αδειών και εγκρίσεων αρμοδίων οργάνων και αρχών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v