Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot: O N. Νικολακόπουλος στο ΔΣ της SVL

Ο κ. Νικόλαος Νικολακόπουλος, γενικός διευθυντής της Intralot Latin America, αποτελεί νέο μέλος του διοικητικού συμβουλίου της εταιρίας Supreme Ventures Limited (SVL), σύμφωνα με ανακοίνωση του Paul Hoo, προέδρου της SVL.

Intralot: O N. Νικολακόπουλος στο ΔΣ της SVL
Ο κ. Νικόλαος Νικολακόπουλος, γενικός διευθυντής της Intralot Latin America, αποτελεί νέο μέλος του διοικητικού συμβουλίου της εταιρίας Supreme Ventures Limited (SVL), σύμφωνα με ανακοίνωση του Paul Hoo, προέδρου της SVL.

Ειδικότερα, ο κ. Νικόλαος Νικολακόπουλος είναι ο Γενικός Διευθυντής της Intralot στη Λατινική Αμερική, της πρωτοπόρου εταιρείας ολοκληρωμένων συστημάτων τυχερών παιχνιδιών σε κρατικούς οργανισμούς τυχερών παιχνιδιών παγκοσμίως.

Η τοποθέτηση του κ. Νικολακόπουλου συμπληρώνει το όραμα της SVL, καθώς η εταιρεία σχεδιάζει την επέκταση των δραστηριοτήτων της στον τομέα του βιντεολόττο και του αθλητικού στοιχήματος μέσα στα επόμενα δέκα χρόνια.

Ο κ. Hoo δήλωσε για την εκλογή: “Το στρατηγικό μερίδιο που κατέχει η Intralot στην SVL και η πρόσφατη δεκαετής συμφωνία που υπογράψαμε για την προμήθεια τερματικών βιντεολόττο, ώστε να αναβαθμίσουμε τις αίθουσες ψυχαγωγίας βιντεολόττο της SVL (Acropolis Barbican, Portmore και May Pen και Coral Cliff στο Montego Bay), υπογραμμίζει τη δέσμευση της Intralot να επενδύσει στην Τζαμάικα. Η INTRALOT θα παρέχει επιπλέον ένα πρωτοποριακό σύστημα ελέγχου και διαχείρισης βιντεολόττο, καθώς και υπηρεσίες εκπαιδευτικής υποστήριξης του τεχνικού προσωπικού των αιθουσών ψυχαγωγίας βιντεολόττο. Η εμπειρία και τεχνογνωσία της INTRALOT θα αξιοποιηθεί ακόμα για τη δημιουργία ενός νέου δικτύου βιντεολόττο σε μικρότερα σημεία πώλησης σε όλη την Τζαμάικα.”

Η INTRALOT εξαγόρασε μερίδιο της εταιρείας το 2008, ενώ το 2010 αύξησε τη συμμετοχή της σε αυτή. Η SVL χρησιμοποιεί ήδη την τεχνολογία της INTRALOT για τη διοργάνωση αθλητικού στοιχήματος υπό την επωνυμία JustBet. Ακόμα, η INTRALOT υπέγραψε συμφωνία για την παροχή τερματικών βιντεολόττο (VLTs), καθώς και την προμήθεια του συστήματος ελέγχου και διαχείρισης βιντεολόττο “iGEM”. 

Όπως επισημαίνεται, η INTRALOT αποτελεί την πρωτοπόρο εταιρεία ολοκληρωμένων συστημάτων τυχερών παιχνιδιών και διαχείρισης συναλλαγών, καθώς και παροχής νέων παιχνιδιών, υπηρεσιών οργάνωσης αθλητικού στοιχήματος και διαδικτυακών τυχερών παιχνιδιών σε κρατικούς οργανισμούς τυχερών παιχνιδιών παγκοσμίως. Το ευρύ φάσμα προϊόντων & υπηρεσιών της, η τεχνογνωσία της στη διαχείριση παιχνιδιών στοιχημάτων, αριθμολαχείων και video lottery και η προηγμένη τεχνολογία που διαθέτει, προσδίδουν στην INTRALOT ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, συμβάλλοντας στην αποδοτικότητα, κερδοφορία και ανάπτυξη των πελατών της. Με παρουσία σε 53 χώρες, με περίπου 5.400 εργαζομένους και με έσοδα €1,1 δισ. το 2010, η INTRALOT έχει καθιερωθεί στις αγορές και των 5 ηπείρων.

Προτού ενταχθεί στο δυναμικό της Intralot, ο κ. Νικολακόπουλος κατείχε μία σειρά διευθυντικών θέσεων σε πολυεθνικές εταιρείες τεχνολογίας, όπως η Microsoft και ο όμιλος Intracom, ανάμεσα σε άλλες. Γεννημένος το 1968, σπούδασε Πληροφορική στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και κατέχει MBA από το Πανεπιστήμιο La Verne.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v