Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Είσοδος της Intralot στην αγορά της Τσεχίας

Ο Όμιλος Intralot ανακοινώνει την έναρξη των δραστηριοτήτων του στην Τσεχία υλοποιώντας τη συμφωνία συνεργασίας με τη FORTUNA μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στοιχήματος προκαθορισμένης απόδοσης.

Είσοδος της Intralot στην αγορά της Τσεχίας
Ο Όμιλος Intralot ανακοινώνει την έναρξη των δραστηριοτήτων του στην Τσεχία υλοποιώντας τη συμφωνία συνεργασίας με τη FORTUNA sazkova kancelar, a.s., θυγατρική του Ομίλου Fortuna Entertainment N.V., (Fortuna), μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στοιχήματος προκαθορισμένης απόδοσης, η οποία διαθέτει σημεία πώλησης στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη.
 
H Intralot παρείχε το κεντρικό σύστημα και θα προμηθεύσει σταδιακά έως 3.500 τερματικά για τη λειτουργία μιας ευρείας γκάμας τυχερών παιχνιδιών (αριθμοπαιχνίδια, παιχνίδια γρήγορων κληρώσεων και στιγμιαία λαχεία). Η έναρξη της λειτουργίας πραγματοποιείται σήμερα, με περισσότερα από 700 σημεία πώλησης ήδη σε λειτουργία, τα οποία αναμένεται να ξεπεράσουν τα 1.000 σε μερικές εβδομάδες.

Το συμβόλαιο έχει δεκαετή (10) διάρκεια.

Σύμφωνα με τους όρους του συμβολαίου διαχείρισης και υποστήριξης που υπέγραψαν τα δύο μέρη, η Intralot ανέλαβε να παρέχει στη Fortuna το κεντρικό σύστημα, LOTOS™ O/S, τις τερματικές μηχανές, καθώς και επιπρόσθετες υπηρεσίες. Η Intralot αναμένεται να ολοκληρώσει την εγκατάστασή των τερματικών εντός του 2012. Το δίκτυο της εταιρείας, στο οποίο θα προστεθούν και άλλα σημεία πώλησης διαφόρων τύπων, εγγυάται την επιτυχία του έργου.

“Η Fortuna ξεκινά τις δραστηριότητές της πολύ νωρίτερα από ότι αρχικά προγραμματιζόταν και είναι έτοιμη να παρέχει συναρπαστικά παιχνίδια στους πελάτες της στην Τσεχία. Μέχρι στιγμής, έχουμε καταφέρει να αναπτύξουμε ένα μεγάλο δίκτυο σημείων πώλησης, το οποίο σχεδιάζουμε να επεκτείνουμε περαιτέρω. Είμαστε αισιόδοξοι ότι μαζί με τον έμπειρο συνεργάτη μας στον τομέα της τεχνολογίας τυχερών παιχνιδιών, την Intralot, θα καταφέρουμε να γίνουμε ηγέτιδα δύναμη και να αναμορφώσουμε την αγορά τυχερών παιχνιδιών της χώρας”, σχολίασε ο κ. Martin Illner, Διευθύνων Σύμβουλος της Fortuna.

“Είμαστε ικανοποιημένοι που συνεργαζόμαστε με τη Fortuna, έναν ισχυρό παίκτη της Κεντρικής Ευρώπης, για την υλοποίηση της στρατηγικής απόφασής μας να εισέλθουμε στην πολλά υποσχόμενη αγορά της Τσεχίας. Η Intralot υποστήριξε την έναρξη του έργου νωρίτερα από τις αρχικές προβλέψεις και θα διασφαλίσει την ομαλή και επιτυχημένη λειτουργία της λοταρίας. Η εμπειρία της τοπικής αγοράς που διαθέτει η Fortuna μαζί με τη διεθνή τεχνογνωσία της Intralot παρέχουν τα εχέγγυα για τη επιτυχία του έργου”, δήλωσε ο κ. Φώτης Μαυρουδής, Managing Director Europe/North Africa Region του Ομίλου Intralot.

Η Τσεχία με πληθυσμό περίπου 11 εκατομμυρίων ανθρώπων και κατά κεφαλήν εισόδημα €17.700 είναι μία από τις πιο σταθερές οικονομικά χώρες της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v