Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πιστοποίηση εξιδείκευσης για Info-Quest από Cisco

Το πιστοποιητικό εξειδίκευσης VPN Security, έλαβε από τη Cisco Systems, η Info-Quest. Το πιστοποιητικό αναγνωρίζει στην εταιρία τη δυνατότητα προγραμματισμού, σχεδιασμού, εφαρμογής και υποστήριξης λύσεων της Cisco.

Πιστοποίηση εξιδείκευσης για Info-Quest από Cisco
Η Info-Quest, ανακοίνωσε ότι έλαβε από την Cisco Systems το πιστοποιητικό εξειδίκευσης VPN Security, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά την υψηλή τεχνογνωσία που διαθέτει και τη δέσμευσή της στην παροχή υψηλού επιπέδου λύσεων και υπηρεσιών στο χώρο της τεχνολογίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρίας, η διαδικασία παροχής των πιστοποιητικών εξειδίκευσης της Cisco Systems είναι ιδιαίτερα αυστηρή και βασίζεται σε υψηλά standards που έχει θέσει η κορυφαία εταιρία δικτύων και αφορούν θέματα τεχνογνωσίας, υποδομής και δυνατοτήτων υποστήριξης που διαθέτει ο συνεργάτης. Αποδεικνύουν δε την εξειδίκευση και υψηλή γνώση του συνεργάτη στους τομείς της σχεδίασης, εγκατάστασης και υποστήριξης των εξειδικευμένων λύσεων της Cisco.

Το πιστοποιητικό VPN Security αναγνωρίζει στην Info-Quest τη δυνατότητα προγραμματισμού, σχεδιασμού, εφαρμογής και υποστήριξης λύσεων της Cisco στο συγκεκριμένο τομέα. Τα Virtual Private Networks (VPNs) αποτελούν μία τεχνολογία αιχμής με ιδιαίτερα μεγάλο ενδιαφέρον καθώς εξασφαλίζουν την προηγμένη επικοινωνία της επιχείρησης με mobile χρήστες, απομακρυσμένα σημεία και πελάτες , συνεργάτες, προμηθευτές, έχοντας παράλληλα μειωμένο κόστος υλοποίησης και συντήρησης. H Info-Quest θα συμβάλλει καθοριστικά στον τομέα της ασφάλειας των VPNs, ο οποίος είναι ζωτικής σημασίας, καθώς μέσω των συγκεκριμένων δικτύων διακινούνται πολύτιμα επιχειρησιακά δεδομένα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v