Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot: Επανεκλογή Δημητριάδη στο ISACA

Ο κ. Χρήστος Κ. Δημητριάδης, της INTRALOT, επανεξελέγη Διεθνής Αντιπρόεδρος του μη κερδοσκοπικού Ινστιτούτου Ελέγχου Συστημάτων Πληροφορικής ISACA, στο Διεθνές Συνέδριο που διεξάχθηκε στη Washington D.C. των ΗΠΑ.

Intralot: Επανεκλογή Δημητριάδη στο ISACA
Ο κ. Χρήστος Κ. Δημητριάδης, CISA, CISM, Επικεφαλής της Διεύθυνσης Πληροφοριακής Ασφάλειας της Intralot, επανεξελέγη Διεθνής Αντιπρόεδρος του μη κερδοσκοπικού Ινστιτούτου Ελέγχου Συστημάτων Πληροφορικής ISACA, το οποίο εξυπηρετεί περισσότερα από 95.000 μέλη διακυβέρνησης πληροφοριακών συστημάτων, ελέγχου και ασφάλειας σε 160 χώρες – στο Διεθνές Συνέδριο που διεξάχθηκε στη Washington D.C. των ΗΠΑ.

Έχοντας ιδρυθεί το 1969, ο ISACA αναπτύσσει διεθνή ελεγκτικά πρότυπα πληροφοριακών συστημάτων, παρέχει εκπαίδευση και κατάρτιση και διαχειρίζεται τις πιστοποιήσεις: Certified Information Systems Auditor (CISA), Certified Information Security Manager (CISM), Certified in the Governance of Enterprise IT (CGEIT) και Certified in Risk and Information Systems Control (CRISC). Επιπρόσθετα, ο ISACA εκδίδει το COBIT- το διεθνώς αποδεκτό πλαίσιο βέλτιστων πρακτικών διακυβέρνησης πληροφοριακών συστημάτων.

Ο κ. Δημητριάδης εξελέγη πρώτη φορά Διεθνής Αντιπρόεδρος του ISACA το 2010. Αυτή θα είναι η δεύτερη θητεία του.

“Οι γνώσεις και η τεχνογνωσία του κ. Δημητριάδη έχουν προσθέσει αξία στο Διοικητικό Συμβούλιο του ISACA” δήλωσε ο κ. Ken Vander Wal, CISA, CPA, εταίρος στην Ernst & Young, ο οποίος εξελέγη Διεθνής Πρόεδρος του ISACA σήμερα. “Ο ενθουσιασμός και η επαγγελματική εμπειρία του αποτελούν πολύτιμους πόρους για τον ISACA, καθώς συνεχίζει να αναπτύσσεται και να αυξάνει τα μέλη του σε όλον τον κόσμο, και προσβλέπουμε στη συνεχιζόμενη συνεισφορά του και αυτό το χρόνο.”

Στην Intralot, ο κ. Δημητριάδης διαχειρίζεται την ασφάλεια πληροφοριών σε περισσότερες από 53 χώρες σε όλες τις ηπείρους. Εργάζεται στο τομέα της ασφάλειας πληροφοριών για 10 χρόνια και έχει συγγράψει 70 επιστημονικά άρθρα στον τομέα. Έχει παράσχει υπηρεσίες ασφαλείας πληροφοριών στην ITU, σε Γενικές Διευθύνσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ευρωπαϊκά Υπουργεία και διεθνείς οργανισμούς, καθώς επίσης και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε επιχειρηματικούς ομίλους.

Ο κ. Δημητριάδης είναι μέλος της ISACA’s COBIT Security Task Force. Έχει επίσης διατελέσει στον ISACA Πρόεδρος της External Relations Committee και μέλος των Relations Board, Academic Relations Committee, ISACA Journal Editorial Committee και Business Model for Information Security Work Group.

“Κατά τη διάρκεια της προηγούμενης θητείας μου, είχα την ευκαιρία να υπηρετήσω το Διοικητικό Συμβούλιο του Ινστιτούτου και να συνεισφέρω στη διαρκή εξέλιξή και ανάπτυξη του. Το πάθος και οι προσπάθειες της κοινότητας του ISACA για τη διαμόρφωση και προώθηση του επαγγέλματός μας με εντυπωσίασε,” δήλωσε ο κ. Δημητριάδης. “Η επανεκλογή μου με τιμάει και με ωθεί να εργαστώ ακόμα πιο σκληρά και να υπηρετήσω τον ISACA κατά τη διάρκεια της επόμενης θητείας μου.”

Μαζί με τον κ. Δημητριάδη, έξι ακόμη στελέχη από τον τομέα της πληροφορικής εξελέγησαν σε ηγετικές θέσεις του ISACA. Ο κ. Ken Vander Wal, CISA, CPA, εταίρος της Ernst & Young των ΗΠΑ, εξελέγη Διεθνής Πρόεδρος. Διεθνείς αντιπρόεδροι εξελέγησαν οι κύριοι: Greg Grocholski, CISA, ελεγκτής της Dow Chemical Company στις USA, Tony Hayes, CGEIT, AFCHSE, CHE, FACS, FCPA, FIIA, Associate director-general of the Department of Communities της Κυβέρνησης του Κουήνσλαντ στην Αυστραλία, Niraj Kapasi, CISA, FCA, IT ελεγκτής και διευθυντής της Kapasi Bangad Tech Consulting Pvt. Ltd. στην Ινδία, Jeff Spivey, CRISC, CPP, PSP, διευθυντής της Security Risk Management Inc. (SRM) στις ΗΠΑ και Jo Stewart-Rattray, CISA, CISM, CGEIT, CSEPS, διευθυντής πληροφοριακής ασφάλειας της RSM Bird Cameron στην Αυστραλία.

Δύο διευθυντές εξελέγησαν στο Συμβούλιο του ISACA, οι κύριοι: Allan Boardman, CISA, CISM, CGEIT, CRISC, CA (SA), CISSP, διευθυντής πληροφοριακής ασφάλειας σε μεγάλη τράπεζα επενδύσεων στη Μεγάλη Βρετανία και Marc Vael, CISA, CISM, CGEIT, CISSP, ανώτερος ελεγκτής στη Smals στο Βέλγιο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v