Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εθνική Χρηματ.:Ανανέωση ειδικής διαπραγμάτευσης

Την ανανέωση των συμβάσεων ειδικής διαπραγμάτευσης επί του Διαπραγματεύσιμου Αμοιβαίου «NBG ETF ΓΔ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ» και επί των μετοχών Κύπρου, Ελλάκτωρ, ΕΧΑΕ, 3Ε και ΜΥΤΙΛ, ανακοίνωσε η Εθνική Χρηματιστηριακή.

Εθνική Χρηματ.:Ανανέωση ειδικής διαπραγμάτευσης
Την ανανέωση των συμβάσεων ειδικής διαπραγμάτευσης επί του Διαπραγματεύσιμου Αμοιβαίου Κεφαλαίου «NBG ETF ΓΔ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ» και επί των μετοχών Κύπρου, Ελλάκτωρ, ΕΧΑΕ, Coca Cola και Μυτιληναίος, ανακοίνωσε η Εθνική Χρηματιστηριακή.

Αναλυτικότερα, η εταιρία Εθνική Χρηματιστηριακή Α.Ε. ανακοίνωσε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του Χρηματιστηρίου Αθηνών, ενέκρινε με την από 23.06.2011 απόφασή του την ανανέωση της χρονικής διάρκειας της ιδιότητας της εταιρίας Εθνική Χρηματιστηριακή Α.Ε. ως Ειδικού Διαπραγματευτή επί του Διαπραγματεύσιμου Αμοιβαίου Κεφαλαίου «NBG ETF ΓΔ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ» μέχρι την 28.06.2012.

Επιπλέον το Διοικητικό Συμβούλιο του Χρηματιστηρίου Αθηνών, ενέκρινε με την από 23.06.2011 απόφασή του την ανανέωση της χρονικής διάρκειας της ιδιότητας της εταιρίας Εθνική Χρηματιστηριακή Α.Ε. ως Ειδικού Διαπραγματευτή επί των μετοχών των εταιριών «ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ», «ΕΛΛΑΚΤΩΡ Α.Ε.», «COCA COLA E.E.E. Α.Ε.», «ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ Α.Ε. ΟΜΙΛΟΣ» και «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ Α.Ε.» μέχρι την 24.06.2012.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v