Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διεύρυνση του αντικειμένου από Lavipharm

Η διεύρυνση του σκοπού του ομίλου Lavipharm, αποτέλεσε το κύριο θέμα συζήτησης στη σημερινή Α΄επαναληπτική Γενική Συνέλευση. Η εταιρία εφεξής θα μπορεί να συμμετέχει και να ιδρύει επιχειρήσεις καθώς και να αποκτά συμμετοχές σε εταιρίες σε Ελλάδα και Εξωτερικό.

Διεύρυνση του αντικειμένου από Lavipharm
H διεύρυνση του σκοπού της εταιρίας ήταν το κεντρικό θέμα συζήτησης στη Α΄επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Lavipharm, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στις εγκαταστάσεις της εταιρίας.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, καθώς υπήρχε η από το νόμο απαιτούμενη απαρτία, αποφασίστηκε η διεύρυνση του σκοπού της εταιρίας και η τροποποίηση του άρθρου 4 του καταστατικού της ως ακολούθως:

1. Η βιομηχανική παραγωγή και συσκευασία πάσης φύσεως και μορφής φαρμακευτικών, χημικών, κτηνιατρικών και καλλυντικών προϊόντων των πρώτων υλών αυτών, αλλά και συναφών προς αυτά ειδών είτε για ίδιο λογαριασμό είτε για λογαριασμό τρίτων καθώς και γενικότερα οι επενδύσεις στο χώρο της υγείας σύμφωνα με την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία.

2. Η εμπορία, εισαγωγή και εξαγωγή των παραπάνω ειδών, είτε για ίδιο λογαριασμό, είτε για λογαριασμό τρίτων καθώς και η εμπορία, εισαγωγή και εξαγωγή ιατρικών μηχανημάτων, ορθοπεδικών ειδών και γενικά υγειονομικού και νοσοκομειακού υλικού.

3. Η έρευνα και ανάπτυξη χημικών, κτηνιατρικών, φαρμακευτικών, καλλυντικών προϊόντων και συναφών προς αυτά ειδών είτε για ίδιο λογαριασμό είτε για λογαριασμό τρίτων καθώς και η χρηματοδότηση επιστημονικών και λοιπών ερευνητικών ιδρυμάτων που δραστηριοποιούνται στο χώρο της υγείας στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

4.Η παροχή Διοικητικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών προς τρίτους.

5. Η παροχή πάσης μορφής εγγυήσεων υπέρ συνδεδεμένων επιχειρήσεων.

6. Η αντιπροσώπευση οίκων του εσωτερικού και του εξωτερικού.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η Lavipharm για την επίτευξη του σκοπού της, μπορεί να συμμετέχει και να ιδρύει με άλλα νομικά ή φυσικά πρόσωπα επιχειρήσεις που επιδιώκουν τον ίδιο ή συναφείς σκοπούς, να αποκτά συμμετοχές σε εταιρίες οποιασδήποτε μορφής στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό που δραστηριοποιούνται στο χώρο της υγείας και γενικά να ενεργεί κάθε πράξη στην Ελλάδα και το εξωτερικό που διαρκώς ή πρόσκαιρα έχει σχέση με το σκοπό της.

Η Lavipharm, είναι ο μεγαλύτερος ολοκληρωμένος όμιλος ανάπτυξης, παραγωγής, εισαγωγής, προώθησης και διανομής φαρμάκων και καλλυντικών στην Ελλάδα, με έντονη διεθνή δραστηριότητα. Το 2001 ο κύκλος εργασιών του ομίλου Lavipharm έφθασε τα 290,6 εκ. ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v