Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΛΘ: Συνάντηση με τον υπ. Οικονομίας Π.Γ.Δ.Μ

Στη δυνατότητα συνεργασίας των επιχειρήσεων της Π.Γ.Δ.Μ με την Ο.Λ.Θ. σε μακροχρόνια βάση, επικεντρώθηκε η συζήτηση του διευθύνοντα συμβούλου της ΟΛΘ Δρ. Ιωάννη Τσάρα με τον υπουργό Οικονομίας κ. Stevce Jakimovki, σήμερα Παρασκευή, 1η Οκτωβρίου 2004, στα γραφεία του Λιμένα Θεσσαλονίκης.

ΟΛΘ: Συνάντηση με τον υπ. Οικονομίας Π.Γ.Δ.Μ
Στη δυνατότητα συνεργασίας των επιχειρήσεων της Π.Γ.Δ.Μ με την ΟΛΘ σε μακροχρόνια βάση, επικεντρώθηκε η συζήτηση του διευθύνοντος συμβούλου της ΟΛΘ Δρ. Ιωάννη Τσάρα με τον υπουργό Οικονομίας κ. Stevce Jakimovki, που πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή, 1η Οκτωβρίου 2004, στα γραφεία του Λιμένα Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο κ. Stevce Jakimovki συνοδευόταν από τον εκπρόσωπο του Διεθνούς Συμβουλίου Επενδυτών (I.C.I) κ. Α. Βλάχο και επιχειρηματίες της γειτονικής χώρας.

Όπως επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση, ο κ. Τσάρας παρουσίασε τα πλεονεκτήματα του λιμένα, όσον αφορά τόσο στην τεχνική υποδομή και σε εξοπλισμό, όσο και στην ετοιμότητα της εταιρίας να δεχθεί και να εξυπηρετήσει τα εν λόγω φορτία.

Ακολούθησε επίσκεψη στους χώρους του Λιμένα, όπου διαπιστώθηκε η σύγχρονη υλικοτεχνική υποδομή.

Σημειώνεται, πως η συζήτηση διεξήχθη σε άριστο κλίμα και θα ακολουθήσουν επισκέψεις επιχειρηματιών για την εξειδίκευση της συνεργασίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v