Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Alpha Bank: Βραβεία Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας

Η Alpha Bank, στο πλαίσιο των Βραβείων Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας “ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2011”, διακρίθηκε με το βραβείο “Χορηγία Περιβαλλοντικού Έργου”, συμμετέχοντας με την περιβαλλοντική εκδήλωση “Το Μάζεμα της Ελιάς”.

Alpha Bank: Βραβεία Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας
Η Alpha Bank, στο πλαίσιο των Βραβείων Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας “ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2011”, διακρίθηκε με το βραβείο “Χορηγία Περιβαλλοντικού Έργου”, στην κατηγορία των επιχειρήσεων, συμμετέχοντας με την περιβαλλοντική εκδήλωση με τίτλο “Το Μάζεμα της Ελιάς”, η οποία πραγματοποιήθηκε στον ελαιώνα της Μονής Καισαριανής, την Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010, σε συνεργασία με την Περιβαλλοντική Οργάνωση Φιλοδασική Ένωση Αθηνών.

Ειδικότερα, πρόκειται για μία εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε με την ενεργό συμμετοχή των Εργαζομένων, των οικογενειών τους, αλλά και των συνεργατών της Τραπέζης, οι οποίοι συνεργάσθηκαν σε μία παραδοσιακή δραστηριότητα όπως είναι η συγκομιδή του ελαιοκάρπου χωρίς τεχνικά μέσα.

Τα Βραβεία Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας “ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ”, είναι ένας θεσμός που καθιέρωσε ο Εθελοντικός Οργανισμός ECOCITY το έτος 2005, με σκοπό την αναγνώριση και επιβράβευση της περιβαλλοντικής ευαισθησίας και συνεισφοράς Επιστημόνων, Φορέων Τοπικής Αυτοδιοικήσεως, Επιχειρήσεων, Οργανισμών και Μέσων Ενημερώσεως. Κατά τη διάρκεια των έξι ετών ισχύος του θεσμού, έχει επιτευχθεί η δημιουργία συνθηκών ευγενούς άμιλλας, η οποία προάγει την κοινωνική συνεισφορά μέσω της στηρίξεως δράσεων για το Περιβάλλον.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v