Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Tέσσερα έργα του προγράμματος Σύζευξις για ΟΤΕ

Τέσσερις συμβάσεις εκτέλεσης των υποέργων 4,5,6, και 7 του Εθνικού Δικτύου Διοίκησης ”Σύζευξις” συνολικού ύψους 39.637.388,14 ευρώ, υπέγραψε ο ΟΤΕ με την Κοινωνία της Πληροφορίας στις 24 Σεπτεμβρίου 2004.

Tέσσερα έργα του προγράμματος Σύζευξις για ΟΤΕ
Τέσσερις συμβάσεις εκτέλεσης των υποέργων 4,5,6, και 7 του Εθνικού Δικτύου Διοίκησης ”Σύζευξις” συνολικού ύψους 39.637.388,14 ευρώ, υπέγραψε ο ΟΤΕ με την Κοινωνία της Πληροφορίας στις 24 Σεπτεμβρίου 2004.

Οπως επισημαίνεται, το συμβατικό τίμημα των έργων έχει ως εξής:

* για το Υποέργο 4 ανέρχεται σε 3.303.947,58 ευρώ, πλέον φόρου προστιθέμενης αξίας,

* για το Υποέργο 5 ανέρχεται σε 17.782.012,00 ευρώ, πλέον φόρου προστιθέμενης αξίας,

* για το Υποέργο 6 ανέρχεται σε 15.556.654,56 ευρώ, πλέον φόρου προστιθέμενης αξίας,

* για το Υποέργο 7 ανέρχεται σε 2.994.774,00 ευρώ, πλέον φόρου προστιθέμενης αξίας.

Η διάρκεια υλοποίησής τους είναι ένας (1) χρόνος και η παροχή υπηρεσιών τρία (3) χρόνια.

Το έργο ”Σύζευξις” σχεδιάστηκε για να αποτελέσει το Εθνικό Δίκτυο της Δημόσιας Διοίκησης, το οποίο θα προσφέρει στους φορείς που εντάσσονται σε αυτό, για τρία χρόνια, υπηρεσίες όπως:

* Διασύνδεση σε ένα Ενιαίο Δίκτυο Δεδομένων και φωνής περί των 2000 φορέων της Δημόσιας Διοίκησης.

* Ευρυζωνικές υπηρεσίες πρόσβασης στο Internet και υπηρεσίες Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου.

* Υπηρεσίες Υποστήριξης χρηστών για την ομαλή λειτουργία των υπηρεσιών.

* Υπηρεσίες εκπαίδευσης και μεταφοράς τεχνογνωσίας με στόχο τη μέγιστη δυνατή αξιοποίηση των υπηρεσιών του έργου από τους Δημόσιους Φορείς.

* Υπηρεσίες Τηλεδιάσκεψης.

Το υποέργο 4 αναφέρεται στην παροχή των παραπάνω υπηρεσιών στους φορείς της Περιφέρειας Κρήτης (Δήμοι, ΚΕΠ, Κέντρα Υγείας, Νοσοκομεία, κ.ά.)

Το υποέργο 5 αναφέρεται στην παροχή των παραπάνω υπηρεσιών στους φορείς της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, Δυτικής Μακεδονίας, Θεσσαλίας, Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης και Στερεάς Ελλάδας (Δήμοι, ΚΕΠ, Κέντρα Υγείας, Νοσοκομεία, κ.ά.)

Το υποέργο 6 αναφέρεται στην παροχή των παραπάνω υπηρεσιών στους φορείς της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, Ηπείρου, Ιονίων Νήσων, Νοτίου Αιγαίου και Πελοποννήσου (Δήμοι, ΚΕΠ, Κέντρα Υγείας, Νοσοκομεία, κ.ά.)

Το υποέργο 7 θα αποτελέσει το δίκτυο κορμού που θα διασυνδέσει τα επιμέρους δίκτυα που θα υλοποιηθούν στο πλαίσιο των υποέργων 1 έως 6 του ”Σύζευξις”. Ταυτόχρονα, θα παρασχεθούν υπηρεσίες τηλεδιάσκεψης σε όλους τους φορείς του ”Σύζευξις”, ενώ θα υλοποιηθεί και η κεντρική πύλη της Δημόσιας Διοίκησης μέσω της οποίας θα προσφέρονται υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας (π.χ. υπηρεσίες καταλόγου).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v