Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αναβλήθηκε για τις 3/6 η Γ.Σ. της Μυτιληναίος

Για τις 3 Ιουνίου αναβλήθηκε η σημερινή α' επαναληπτική Γ.Σ. της Μυτιληναίος με βασικά θέματα την ακύρωση ιδίων μετοχών, την επέκταση σκοπού αλλά και την αύξηση κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών.

Αναβλήθηκε για τις 3/6 η Γ.Σ. της Μυτιληναίος
Για τις 3 Ιουνίου αναβλήθηκε η σημερινή α' επαναληπτική Γ.Σ. της Μυτιληναίος με βασικά θέματα την ακύρωση ιδίων μετοχών, την επέκταση σκοπού αλλά και την αύξηση κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών.

Αναλυτικά αναβλήθηκαν το έβδομο θέμα περί "Λήψης απόφασης και έγκρισης για μείωση του μετοχικού κεφαλαίου κατά το ποσό των 6.030.410,86€ με ακύρωση 5.635.898 ιδίων μετοχών με αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της Εταιρείας" και το ένατο θέμα περί "Λήψης απόφασης και έγκρισης για την επέκταση του σκοπού με αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 2 του Καταστατικού της Εταιρείας"..

Τέλος, κατόπιν αίτησης μετόχου που εκπροσωπεί του 1/20 του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου αναβλήθηκε και το όγδοο θέμα της ημερήσιας διάταξης "Λήψη απόφασης και έγκριση για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά το ποσό των 5.957.141,54€ με κεφαλαιοποίηση αποθεματικού δια εκδόσεως πέντε 5.567.422 νέων μετοχών με αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της Εταιρείας.", 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v