Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέοι weekendair προορισμοί της Olympic Air

Τους προορισμούς του προγράμματος Weekendair με ναύλο ευκαιρίας ανακοινώνει η Olympic Air. Oι προορισμοί αυτής της εβδομάδας είναι: Λάρνακα και Τίρανα, Αλεξανδρούπολη, Χανιά, Κεφαλονιά, Μυτιλήνη, Θεσσαλονίκη και Ζάκυνθος.

Νέοι weekendair προορισμοί της Olympic Air
Τους προορισμούς του προγράμματος Weekendair με ναύλο ευκαιρίας ανακοινώνει, όπως κάθε Παρασκευή η Olympic Air. Oι προορισμοί αυτής της εβδομάδας είναι: Λάρνακα και Τίρανα (από και προς την Αθήνα), Αλεξανδρούπολη, Χανιά, Κεφαλονιά, Μυτιλήνη, Θεσσαλονίκη και Ζάκυνθος (από και προς την Αθήνα). 

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η προσφορά που γίνεται για 900 θέσεις ξεκινά σήμερα, Παρασκευή 20 Μαΐου. Ισχύει για κρατήσεις που θα γίνουν έως και την Κυριακή 22 Μαΐου, ενώ αφορά σε πτήσεις οι οποίες θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 23 Μαΐου έως την Τετάρτη 1 Ιουνίου.

Για τα δρομολόγια εξωτερικού ο ναύλος ξεκινά από τα 74 ευρώ για την αναχώρηση και από τα 65 ευρώ για την επιστροφή. Για τα δρομολόγια εσωτερικού ο ναύλος ξεκινά από τα 32 ευρώ. Αναλυτικά η διαμόρφωση των τιμών καταγράφεται στον ακόλουθο πίνακα:

Προορισμοί εξωτερικού:
Αθήνα - Λάρνακα από 74 ευρώ Λάρνακα - Αθήνα από 65 ευρώ 
Αθήνα - Τίρανα από 86 ευρώ Τίρανα - Αθήνα από 66 ευρώ  

Προορισμοί εσωτερικού:
Αθήνα - Αλεξανδρούπολη από 51 ευρώ Αλεξανδρούπολη - Αθήνα από 32  ευρώ 
Αθήνα - Χανιά από 51 ευρώ Χανιά - Αθήνα από 32 ευρώ  
Αθήνα - Κεφαλονιά από 51 ευρώ Κεφαλονιά - Αθήνα από 32 ευρώ  
Αθήνα - Μυτιλήνη από 51 ευρώ Μυτιλήνη - Αθήνα από 32 ευρώ  
Αθήνα - Θεσσαλονίκη από 51ευρώ  Θεσσαλονίκη - Αθήνα από 32 ευρώ  
Αθήνα - Ζάκυνθος από 51 ευρώ Ζάκυνθος - Αθήνα από 32 ευρώ  

Σημειώνεται πως το Weekendair είναι ένα ειδικό πρόγραμμα το οποίο έχει εισαγάγει η Olympic Air στην ελληνική αγορά, προσφέροντας χαμηλούς ναύλους για κρατήσεις της τελευταίας στιγμής σε συγκεκριμένους (Weekendair) προορισμούς. Τα δρομολόγια επιλέγονται κάθε εβδομάδα και ανακοινώνονται κάθε Παρασκευή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v