Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intracom: Με 41% στη Siemens Tele Industrie

Mε 41% θα συμμετέχει εφεξής η Intracom στη Siemens Tele Industrie (Θεσσαλονίκη), μετά την απόκτηση του 29% από τη Siemens και τη συμφωνία για αγορά επιπλέον 12% από την Εθνική. Με βάση τα παραπάνω, στη Siemens Tele Industrie η Siemens θα συμμετέχει με 41% και η Εθνική με 18%.

Intracom: Με 41% στη Siemens Tele Industrie
Στο 41% διαμορφώνεται το ποσοστό της Intracom στη Siemens Tele Industrie, μετά την απόκτηση ποσοστού 29% από τη Siemens και τη συμφωνία για αγορά από την Εθνική Τράπεζα ενός επιπλέον 12%.

Μετά τα παραπάνω, Siemens και Intracom συμμετέχουν με 41% στη Siemens Tele Industrie, ενώ το ποσοστό της Εθνικής μειώνεται στο 18%.

Η Siemens Tele Industrie, συνιδιοκτησία μέχρι σήμερα της Siemens AG και της Εθνικής Τράπεζας, κατασκευάζει τηλεπικοινωνιακά προϊόντα υψηλής τεχνολογίας. Η συμμετοχή της Intracom, σύμφωνα και με σχετικό δελτίο τύπου, εντάσσεται στην στρατηγική πού έχει εξαγγείλει η IC Networks για την βελτιστοποίηση των μονάδων παραγωγής σε όλο τον κόσμο ώστε να ικανοποιεί τις αυξημένες απαιτήσεις των πελατών της.

Στα πλαίσια της συμφωνίας, δεν προβλέπονται αλλαγές στον αριθμό του απασχολούμενου προσωπικού ή την παραγωγή των προϊόντων. Η εταιρία θα προσφέρει διευρυμένες υπηρεσίες σε όλους τους πελάτες της στις περιοχές της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και της Μεσογείου.

Η συμφωνία θα υποβληθεί προς επικύρωση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και τα αρμόδια Όργανα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v