Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

INTRALOT: Νέα συμφωνία στην Τζαμάικα

Η INTRALOT υπέγραψε συμφωνία με τη θυγατρική της Supreme Ventures Limited (SVL), Prime Sports (Jamaica), προκειμένου να της παρέχει τερματικά βιντεολόττο που θα εγκατασταθούν στα σημεία πώλησης της εταιρίας.

INTRALOT: Νέα συμφωνία στην Τζαμάικα
Η Intralot μέσω της θυγατρικής της, Intralot Caribbean Ventures Limited, υπέγραψε συμφωνία με τη θυγατρική της Supreme Ventures Limited (SVL), Prime Sports (Jamaica) Limited, προκειμένου να της παρέχει τερματικά βιντεολόττο (VLTs), τα οποία θα εγκατασταθούν στα αποκλειστικά σημεία πώλησης της εταιρείας, καθώς και το πρωτοποριακό σύστημα ελέγχου και διαχείρισης βιντεολόττο, iGEM, και επιπρόσθετες υπηρεσίες.

Το συμβόλαιο έχει αρχική διάρκεια 10 ετών με δυνατότητα αυτόματης ανανέωσης για διαδοχικές περιόδους διάρκειας 5 ετών.

“Η Intralot θα αναβαθμίσει τα μίνι καζίνο της SVL παρέχοντας τερματικά βιντεολόττο”, δήλωσε o κ. Brian George, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της SVL και προσέθεσε, ”τα στρατηγικά σχέδια της SVL προβλέπουν ακόμα τη δημιουργία νέου δικτύου βιντεολόττο σε μικρότερα σημεία πώλησης σε όλη την Τζαμάικα αξιοποιώντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία της Intralot για την υλοποίηση του έργου.”

Όπως επισημαίνεται, το σύστημα iGEM, είναι η ολοκληρωμένη λύση νέας γενιάς της Intralot για δίκτυα βιντεολόττο μεγάλης κλίμακας. Η πλήρης έκδοση του συστήματος περιλαμβάνει μία σειρά από εφαρμογές που επιτρέπουν την παροχή υπηρεσιών, όπως προοδευτικά διασυνδεδεμένα τζακποτ, διαχείριση παιχνιδιών και παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο και υποστήριξη πολλαπλών πρωτοκόλλων διασύνδεσης που καλύπτουν υφιστάμενες μηχανές βιντεολόττο αλλά και νέες με το πρωτόκολλο G2S, παρέχοντας τη δυνατότητα στους οργανισμούς διαχείρισης παιχνιδιών να αξιοποιήσουν την παλαιότερη υποδομή τους και να αναπτύξουν δίκτυα βιντεολόττο νέας γενιάς.

Ο κ. Νίκος Νικολακόπουλος, Γενικός Διευθυντής της Intralot Latin America, δήλωσε: “Η απόφαση μας να επενδύσουμε στην Τζαμάικα πριν από δύο χρόνια ήταν αποτέλεσμα της μεγάλης δυναμικής που είδαμε πως έχει η περιοχή. Η παρουσία μας στο νησί είναι πολύ ισχυρή και επιθυμούμε να επεκτείνουμε περαιτέρω την άριστη συνεργασία μας με την SVL και στον τομέα των βιντεολόττο. Είμαστε επίσης πολύ ικανοποιημένοι, καθώς αυτό είναι το δεύτερο έργο εγκατάστασης του συστήματος iGEM που υλοποιούμε στη Λατινική Αμερική αυτόν το χρόνο, μετά το Περού, και είμαστε αισιόδοξοι ότι και αυτό θα στεφθεί με την ίδια επιτυχία.”

Η SVL ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 2001 και είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο της Τζαμάικας. Είναι μία από τις πιο δυναμικές και επιτυχημένες εταιρείες στην Κεντρική Αμερική και την Καραϊβική. Η Intralot εξαγόρασε μερίδιο της εταιρείας το 2008, ενώ το 2010 αύξησε τη συμμετοχή της σε αυτή. Η SVL χρησιμοποιεί ήδη την τεχνολογία της Intralot για τη διοργάνωση αθλητικού στοιχήματος υπό την επωνυμία JustBet.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v