Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Eργο για τον όμιλο Λούλη από τη Space Hellas

Τη διασύνδεση των διοικητικών γραφείων και των εργοστασίων του ομίλου εταιριών Λούλη, ανέλαβε και ολοκλήρωσε πρόσφατα η εταιρία Space Hellas. To έργο αυτό θα συμβάλλει στη γρηγορότερη εξυπηρέτηση πελατών και τη μείωση των λειτουργικών εξόδων.

Eργο για τον όμιλο Λούλη από τη Space Hellas
Τη διασύνδεση των διοικητικών γραφείων και εργοστασίων, σε όλη τη χώρα της ελληνικής αλευροβιομηχανίας Λούλης, ανέλαβε και ολοκλήρωσε πρόσφατα η Space Hellas. Η διασύνδεση, η οποία έχει στόχο τη μεταφορά φωνής και δεδομένων (δίκτυο WAN) μέσω δικτύων, έγινε με εξοπλισμό του γνωστού οίκου Cisco Systems.

Ο όμιλος εταιριών Λούλη έχει διοικητικά γραφεία και εργοστάσια στη Σούρπη Μαγνησίας, τον Πειραιά, την Αθήνα, την Καβάλα και τη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η Space Hellas ολοκληρώνοντας την διασύνδεση, παρέχει πλέον τη δυνατότητα άμεσης ενημέρωσης και επικοινωνίας μεταξύ των γραφείων αλλά και των εργοστασίων της εταιρίας, καθώς και την κατάλληλη υποδομή για την κάλυψη μελλοντικών αναγκών της. Παράλληλα θα διευκολύνει τη γρήγορη και αξιόπιστη μεταφορά δεδομένων και φωνής, ενώ συγχρόνως θα συμβάλλει στην αποδοτικότερη και γρηγορότερη εξυπηρέτηση των πελατών της εταιρείας καθώς και στη δραστική μείωση των λειτουργικών της εξόδων.

Η Space Hellas, σχεδιάζει, προμηθεύει, εγκαθιστά και υποστηρίζει ολοκληρωμένες λύσεις τηλεπικοινωνιών και πληροφορικής, λειτουργώντας ως system integrator. Από το 1985 μέχρι σήμερα, έχει παραδώσει σημαντικά και σύνθετα έργα για πολλούς πελάτες, ανάμεσα στους οποίους περιλαμβάνεται το σύνολο σχεδόν των Ελληνικών και ξένων τραπεζών που λειτουργούν στην Ελλάδα, πληθώρα εταιριών και οργανισμών του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, καθώς και παροχείς τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v