Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

TOUSA: Εξαγορά εταιρίας κατασκευής σπιτιών

Στην εξαγορά ορισμένων στοιχείων του ενεργητικού της κατασκευαστικής εταιρίας Gilligan Homes και συγκεκριμένα στην απόκτηση 1.100 οικοπέδων προχώρησε η TOUSA, θυγατρική της Τεχνικής Ολυμπιακής στην Αμερική.

TOUSA: Εξαγορά εταιρίας κατασκευής σπιτιών
Στην εξαγορά ορισμένων στοιχείων του ενεργητικού της κατασκευαστικής εταιρίας Gilligan Homes προχώρησε η TOUSA,θυγατρική της Τεχνικής Ολυμπιακής στην Αμερική.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της TOUSA η εξαγορά αφορά σε περίπου 1.100 οικόπεδα που έχει η αμερικανική Gilligan Homes η οποία δραστηριοποίεται στο Maryland της Πενσυλβανίας και στο Delaware.

”Η απόκτηση της Gilligan Homes ενδυναμώνει την παρουσία μας στην περιοχή του Mid-Atlantic, ενώ μας επιτρέπει να εισέλθουμε και σε μια νέα αγορά, σε αυτή της Delaware” ανέφερε ο πρόεδρος της TOUSA Antonio B. Mon.

Η Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ, στην Καθημερινή της Ενημέρωση με ημερομηνία 27 Σεπτεμβρίου 2004, αναφέρει πως η εν λόγω εξαγορά δεν αναμένεται να επηρεάσει σημαντικά τα μεγέθη της TOUSA καθώς οι δραστηριότητες της στην περιοχή του Mid-Atlantic αποτελούν μόλις το 7% του συνολικού τζίρου (με βάση τα μεγέθη πρώτου εξαμήνου 2004) με το μερίδιο αγοράς της εταιρίας να διαμορφώνεται στην περιοχή στο 1,3% κατά τη διάρκεια της χρονιάς που πέρασε.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v