Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στα μέσα Ιουνίου η ”πρεμιέρα” της Q Telecom

Σε 30 περίπου ημέρες θα ξεκινήσειτην εμπορική λειτουργία του το δίκτυο τηλεφωνίας Q Telecom. Όπως ανακοινώθηκε, οι κλήσεις στην κινητή θα πραγματοποιούνται μέσω της Vodafone - Panafon, ενώ ταυτόχρονα θα ξεκινήσουν και οι υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας.

Στα μέσα Ιουνίου η ”πρεμιέρα” της Q Telecom
Σε περίπου ένα μήνα θα ξεκινήσει κανονικά την εμπορική λειτουργία του, το νέο δίκτυο τηλεφωνίας Q Telecom, η διοίκηση του οποίου ανακοίνωσε την Πέμπτη την έναρξη της δοκιμαστικής λειτουργίας του, αλλά και τον ενδεικτικό τιμοκατάλογο.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρίας Info Quest, στην οποία ανήκει το δίκτυο, έχουν ολοκληρωθεί οι βασικές υποδομές μεταγωγής και μετάδοσης, ενώ κατά τη διάρκεια της δοκιμαστικής λειτουργίας θα δοκιμαστούν όλα τα νέα συστήματα και ο εξοπλισμός, με σκοπό τη διασφάλιση της ποιότητας και τη διαλειτουργικότητα των υπηρεσιών.

Σε ό,τι αφορά το κομμάτι της κινητής τηλεφωνίας (το πρόθεμα των αριθμών του τέταρτου δικτύου θα είναι 099Χ), οι κλήσεις θα πραγματοποιούνται μέσω του δικτύου της Vodafone-Panafon, με την οποία η εταιρία έχει συνάψει συμφωνία εθνικής περιαγωγής.

Οι τιμές των βασικών παρεχόμενων υπηρεσιών (χωρίς φυσικά τις ενδεχόμενες προσφορές στις οποίες αναμένεται να προχωρήσει η εταιρία) διαμορφώνονται ώς εξής:

*τέλη συνδιαλέξεων προς σταθερούς και κινητούς αριθμούς ανεξαρτήτως δικτύου 0,0074 ευρώ/δευτερόλεπτο,

*αποστολή Σύντομων Γραπτών Μηνυμάτων (SMS) 0,0847 ευρώ/μήνυμα

*ακρόαση μηνυμάτων προσωπικού τηλεφωνητή 0,0051 ευρώ/δευτερόλεπτο, ενώ η υπηρεσία αναγνώρισης κλήσεων θα παρέχεται δωρεάν.

Επιπλέον, για τους πελάτες της κινητής τηλεφωνίας με συμβόλαιο στην εταιρία, θα ισχύσει ελάχιστο μηνιαίο πάγιο τέλος 7 ευρώ και εφάπαξ τέλος σύνδεσης 12 ευρώ.

Ταυτόχρονα, η εταιρία θα ξεκινήσει την παροχή υπηρεσιών σταθερής τηλεφωνίας με τη χρήση του κωδικού προεπιλογής 1765, οι τιμές όμως για τις υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί.



ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v