Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Lamda: Ανέλαβε το ”Χωριό Τύπου” της Ολυμπιάδας

Τη δημιουργία του ”Χωριού Τύπου” των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 που θα αναπτυχθεί στο Μαρούσι ανέλαβε η Lamda Development. Tο ”Χωριό Τύπου” θα αναπτυχθεί σε έκταση 250 στρεμμάτων και θα φιλοξενηθούν 1.600 δημοσιογράφοι.

Lamda: Ανέλαβε το ”Χωριό Τύπου” της Ολυμπιάδας
Τη δημιουργία του ”Χωριού Τύπου” των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 που θα αναπτυχθεί στο Μαρούσι ανέλαβε η Lamda Development.

Tο ”Χωριό Τύπου” θα αναπτυχθεί σε έκταση 250 στρεμμάτων και θα φιλοξενηθούν 1.600 δημοσιογράφοι. Περιλαμβάνει κτήρια χαμηλού ύψους, εκτεταμένους χώρους πρασίνου και βρίσκεται σε άμεση επαφή με τις αθλητικές εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ.

Το ”Χωριό Τύπου” αποτελείται από τρεις διακριτές ενότητες :

- Ενιαίο πάρκο 80 στρεμμάτων που δημιουργείται εξολοκλήρου και διαμορφώνει ένα νοητό ”πνεύμονα πρασίνου” που εξυπηρετεί την ευρύτερη περιοχή, αφήνοντας ελεύθερους χώρους, πράσινο, χώρους αναψυχής, καθώς και δίκτυο πεζόδρομων και μικρών πλατειών επιφάνειας 75 στρεμμάτων.

- Συγκροτήματα χαμηλών κτιρίων κατοικιών που καλύπτουν μόνο 40% της συνολικής έκτασης.

- Κέντρο πολλαπλών εμπορικών, ψυχαγωγικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων για την εξυπηρέτηση των δημοσιογράφων που θα καταλύσουν στο ”Χωριό Τύπου”.

Όπως σημειώνεται, τέλος και στο δελτίο τύπου της εταιρίας, το εν λόγω έργο είναι ένα από τα ελάχιστα αυτοχρηματοδοτούμενα των Αγώνων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v