Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Με ειδικά στοιχήματα το Final Four

Με κουπόνι στο οποίο υπάρχουν ειδικά στοιχήματα στα πρακτορεία της ΟΠΑΠ θα παρακολουθήσουν οι παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ το final Four BASKET της EUROLEAGUE, το οποίο διεξάγεται στην Βαρκελώνη.

ΟΠΑΠ: Με ειδικά στοιχήματα το Final Four
Με κουπόνι στο οποίο υπάρχουν ειδικά στοιχήματα στα πρακτορεία της ΟΠΑΠ θα παρακολουθήσουν οι παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ το final Four BASKET της EUROLEAGUE, το οποίο διεξάγεται στην Βαρκελώνη, με την συμμετοχή του Παναθηναϊκού, ο οποίος επιδιώκει να κατακτήσει τον έκτο τίτλο της διοργάνωσης.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, τα στοιχήματα της ΟΠΑΠ προσφέρονται με πολύ ελκυστικές αποδόσεις και είναι διαθέσιμα στα πρακτορεία της, από τις 3/5/2011.

Μεταξύ αυτών, είναι τα στοιχήματα: 1X2, 1-2 με πλεονέκτημα, under-over, διαφορά πόντων νικητή αγώνα, ημίχρονο-τελικό, Πρώτος σκόρερ αγώνα, Ποιο θα είναι το ζευγάρι τελικού, ποια ομάδα θα κατακτήσει το τρόπαιο της Euroleague.

Από την Παρασκευή 6/5/2011 στα πρακτορεία της ΟΠΑΠ θα είναι διαθέσιμο και νέο κουπόνι το οποίο θα περιέχει επιπλέον στοιχήματα για τους δυο ημιτελικούς.

Επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση της εταιρίας, ότι στο κουπόνι της Παρασκευής, δεν θα συμπεριλαμβάνεται ο αγώνας του τελικού (σ.σ. αφού θα διεξαχθούν το βράδυ της ίδιας ημέρας οι ημιτελικοί), αλλά τα ΜΜΕ θα ενημερωθούν για το κουπόνι του μικρού και μεγάλου τελικού του Final Four το Σάββατο 7/5/2011 (σ.σ. περίπου στις 14.00) μέσω του site της ΟΠΑΠ.

Εν των μεταξύ, στον ρυθμό του Final Four Basket εκπέμπει στα πρακτορεία η ΟΠΑΠ TV, με πλούσιο ειδησεογραφικό υλικό για τις τέσσερις ημέρες, ενημέρωση και αξιολογήσεις για το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ για τους συγκεκριμένους αγώνες.

Στο πλαίσιο αυτό, στο στούντιο της ΟΠΑΠ TV φιλοξενήθηκε ο προπονητής μπάσκετ Γιώργος Καλαφατάκης. Ο Έλληνας τεχνικός ανέλυσε διεξοδικά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού τονίζοντας ότι: "ο Παναθηναίκός κατάφερε να αποκλείσει την Μπαρτσελόνα, μία πολύ μεγάλη επιτυχία, χάρις στην καλή του άμυνα και τις εκπλήξεις του προπονητή του. Μία από αυτές ήταν ο Νικ Καλάθης. Ένα παιδί που πολλοί δεν υπολόγιζαν, κατάφερε ο Ομπράντοβιτς να το αξιοποιήσει για να λειτουργήσει ως καταλύτης. Νομίζω ότι οι πράσινοι ως φαβορί πηγαίνουν στο φάιναλ φορ και για να διατηρήσουν αυτό το status θα πρέπει να συνεχίσουν να παίζουν ως ομάδα".

Αναφορικά στον αγώνα κόντρα στην Σιένα: "ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί. Είδαμε όμως ότι η Σιένα είναι σκληρή ομάδα. Ένα σύνολο που άφησε εκτός τον Ολυμπιακό, δεν μπορεί παρά να είναι αξιόλογο. Νομίζω πάντως πως δεν διαθέτει την ίδια ποιότητα με την ελληνική ομάδα. Προβλέπω πως θα έχουμε κλειστό παιχνίδι, χωρίς μεγάλη διαφορά και τελικό νικητή τον Παναθηναϊκό. Η ειδοποιός διαφορά είναι η εμπειρία του προπονητή του και των παικτών από τέτοιες καταστάσεις. Εκεί μετράει ότι ο Ομπράντοβιτς έχει πάρει τόσα πρωταθλήματα Ευρώπης απέναντι στον εξαιρετικό Ιταλό Σιμόνε Πιανιτζιάνι ο οποίος ακόμα δεν έχει τίτλο στην κατοχή του. Υπάρχουν πολλά έμπειρα παιδιά στον Παναθηναϊκό όπως ο Διαμαντίδης, ο Φώτσης, ο Τσαρτσαρής, ο Μπατίστ κάτι που δίνει ένα επιπλέον προβάδισμα στην ελληνική ομάδα. Αποτελεί ερωτηματικό η παρουσία του Μάριτς ο οποίος δεν έχει συνέλθει ακόμα".

Για το Final Four: "Πιστεύω ότι στον τελικό θα βρεθούν ο Παναθηναϊκός με την Μακάμπι. Είναι οι καλύτερες ομάδες του τουρνουά και οι πιο πλήρεις. Νομίζω ότι δύσκολα θα απειληθεί η Μακάμπι από την χειρότερη Ρεάλ όλων των εποχών. Με όλες τις ιδιαιτερότητες που έχει η παρουσία των Μαδριλένων στην Βαρκελώνη, η ομάδα του Ισραήλ διαθέτει υψηλοτέρου επιπέδου ρόστερ και παίζει ένα μπάσκετ πολύ γρήγορο. Βλέπω την διαφορά στην συγκεκριμένη αναμέτρηση να ξεφεύγει με την λογική του μπάσκετ της Μακάμπι. Στον τελικό νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός διατηρεί προβάδισμα λόγω της πείρας του σε όλα τα επίπεδα. Μακάρι να τα καταφέρει διότι το έχει ανάγκη το ελληνικό μπάσκετ".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v