Γλου: Πέντε αιτήσεις πτώχευσης-Ζητά συνδιαλλαγή

Νέα αναβολή για τις 18 Μαΐου πήρε σήμερα η αίτηση συνδιαλλαγής του ομίλου Γλου. Τουλάχιστον 5 πιστωτές έχουν καταθέσει αίτηση πτώχευσης κατά του ομίλου έναντι απαιτήσεων που έχουν σχηματίσει.

Γλου: Πέντε αιτήσεις πτώχευσης-Ζητά συνδιαλλαγή
Νέα αναβολή για τις 18 Μαΐου πήρε σήμερα η αίτηση συνδιαλλαγής του ομίλου Γλου με τους πιστωτές του από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών. Σημειώνεται ότι υπέρ της αίτησης συνδιαλλαγής έχουν ταχθεί 108 εργαζόμενοι του ομίλου, ενώ αντίθετα τουλάχιστον 5 πιστωτές του έχουν καταθέσει αίτηση πτώχευσης κατά του ομίλου έναντι απαιτήσεων που έχουν σχηματίσει.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την ίδια ημερομηνία (18/5) πρόκειται να συζητηθεί η αίτηση πτώχευσης που έχει καταθέσει μεγάλη τράπεζα κατά του ομίλου Γλου, η οποία εμφανίζει απαίτηση ύψους 3 εκατ. ευρώ.

Σημειώνεται ότι κατά τη σημερινή ακροαματική διαδικασία παρέστησαν και οι δικηγόροι της Puma, που έχει στραφεί νομικά κατά των πρώην συνεταίρων της, οι οποίοι δήλωσαν κατά της αίτησης συνδιαλλαγής, ενώ ανέφεραν πως θα παρέμβουν υπέρ της αίτησης πτώχευσης που έχει καταθέσει η τράπεζα κατά την προσεχή εκδίκαση της υπόθεσης.

Επισημαίνεται, τέλος, ότι οι απαιτήσεις της Puma από τον όμιλο Γλου ανέρχονται σε 55 εκατ. ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v