Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Χαμηλότερες χρεώσεις προς κινητά από τον ΟΤΕ

Νέες χαμηλότερες τιμές για κλήσεις από σταθερό προς κινητά, που θα ισχύουν από 1η Οκτωβρίου 2004, ανακοίνωσε ο ΟΤΕ. Προς κινητά Cosmote και Vodafone η χρέωση ανά λεπτό διαμορφώνεται σε 0,185 ευρώ, προς κινητό ΤΙΜ σε σε 0,19 ευρώ και προς κινητά Q-Telecom σε 0,235 ευρώ.

Χαμηλότερες χρεώσεις προς κινητά από τον ΟΤΕ
Νέες χαμηλότερες τιμές για κλήσεις από σταθερό προς κινητά, ανακοίνωσε ο ΟΤΕ. Οι νέες χρεώσεις θα ισχύουν από 1η Οκτωβρίου 2004.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι τιμές για τις κλήσεις από σταθερό ΟΤΕ προς κινητά διαμορφώνονται ως εξής:

Σε ότι αφορά τις κλήσεις προς κινητά Cosmote και Vodafone η χρέωση ανά λεπτό διαμορφώνεται σε 0,185 ευρώ έναντι 0,21 ευρώ/λεπτό.

Για τις κλήσεις προς κινητό ΤΙΜ η τιμή ορίζεται σε 0,19 ευρώ ανά λεπτό έναντι 0,22 ευρώ/λεπτό.

Τέλος, στις κλήσεις προς κινητά Q-Telecom η χρέωση ανά λεπτό διαμορφώνεται στα 0,235 ευρώ έναντι 0,27 ευρώ/λεπτό.

Οι χρεώσεις γίνονται ανά δευτερόλεπτο και ο ελάχιστος χρόνος χρέωσης παραμένει 30 δευτερόλεπτα.

Το όφελος για τον πελάτη σε ότι αφορά τις κλήσεις από σταθερό ΟΤΕ προς κινητά φθάνει μέχρι και 13,6% σε σχέση με τις τιμές που ισχύουν μέχρι τις 30/9/2004.



Τέλος, επισημαίνεται στην ανακοίνωση, ότι οι πελάτες του ΟΤΕ έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν επίσης από τα οικονομικά προγράμματα ΟΤΕΠΙΛΟΓΕΣ και ΟΤΕΠΙΧΕΙΡΩ, τα οποία προσφέρουν επιπλέον μειώσεις μέχρι και 35% σε αστικές, υπεραστικές, διεθνείς και κλήσεις προς κινητό καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας και ανταποκρίνονται στις εξειδικευμένες ανάγκες των οικιακών, επιχειρησιακών και εταιρικών πελατών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v