Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εθνική: Επίσκεψη Αράπογλου σε Καβάλα - Δράμα

Στους επιχειρηματίες και τους επαγγελματίες των νομών Καβάλας και Δράμας μίλησε ο Πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας κ. Τάκης Αράπογλου, στο πλαίσιο επισκέψεων σε διάφορες περιοχές της χώρας, με σκοπό τη διαρκή, περαιτέρω, ανάπτυξη της Τράπεζας.

Εθνική: Επίσκεψη Αράπογλου σε Καβάλα - Δράμα
Στους επιχειρηματίες και τους επαγγελματίες των νομών Καβάλας και Δράμας μίλησαν ο Πρόεδρος και Διοικητής της Εθνικής Τράπεζας κ. Τάκης Αράπογλου και ο Υποδιοικητής κ. Γιάννης Πεχλιβανίδης, στο πλαίσιο επισκέψεων σε διάφορες περιοχές της χώρας, με σκοπό τη διαρκή, περαιτέρω, ανάπτυξη της Τράπεζας.



Ειδικότερα, σήμερα οι κ.κ. Αράπογλου και Πεχλιβανίδης επισκέφθηκαν την Καβάλα, όπου συναντήθηκαν με 300 επιχειρηματίες και επαγγελματίες των νομών Καβάλας και Δράμας και συζήτησαν μαζί τους τα θέματα που τους απασχολούν.

Παρόντες ήταν οι Γενικοί Διευθυντές Λιανικής Τραπεζικής και Ανθρώπινου Δυναμικού της Τράπεζας κ.κ. Γιάννης Φίλος και Μάκης Τριανταφυλλίδης.

Απευθυνόμενος στους επιχειρηματίες και επαγγελματίες ο Πρόεδρος και Διοικητής της Εθνικής υπογράμμισε το ιδιαίτερα μεγάλο ενδιαφέρον της Τράπεζας για τις μικρομεσαίες, αλλά και τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις, καθώς και για τους επαγγελματίες.

Μεταξύ άλλων, τόνισε ο κ. Αράπογλου:

* Η περιοχή σας ασφαλώς έχει τις δυνατότητες να αναπτυχθεί πολύ περισσότερο, με τις προσπάθειες όλων μας. Με την ανάπτυξη των υποδομών εν γένει θα δημιουργηθούν ευνοϊκότερες συνθήκες και θα ενισχυθούν οι προϋποθέσεις επιχειρηματικής αλλά και τουριστικής ανάπτυξης.

* Η Εθνική Τράπεζα, με την πολύχρονη εμπειρία της και το υψηλής ποιότητας προσωπικό που διαθέτει, είναι και θα παραμείνει αρωγός στις προσπάθειές σας για ανάπτυξη και μεγέθυνση, τόσο με το προϊόν του ανοιχτού επαγγελματικού πλάνου, όσο και με χρηματοδοτικά εργαλεία για τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις.

Στη σημερινή συνάντηση παρέστησαν ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Φιλίππων-Νεαπόλεως και Θάσου Προκοπίου, οι Νομάρχες και οι Δήμαρχοι Καβάλας και Δράμας, Πρόεδροι των Επιμελητηρίων και Οργανισμών και εκπρόσωποι των παραγωγικών τάξεων.

Πριν από τη συνάντηση αυτή, ο Πρόεδρος και ο Υποδιοικητής της Τράπεζας έδωσαν συνέντευξη τύπου και απάντησαν σε όλες τις σχετικές ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v