Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μείωση τελών τερματισμού από Q-Telecom

Tη μείωση τελών τερματισμού, με ισχύ από την 1η Οκτωβρίου 2004, στα 19,5 ευρωλεπτά/λεπτό χρόνου ομιλίας για όλες τις κλήσεις που πραγματοποιούνται από τα δίκτυα σταθερής τηλεφωνίας προς το δίκτυο της κινητής της τηλεφωνίας ανακοίνωσε η Q-Telecom.

Μείωση τελών τερματισμού από Q-Telecom
μείωση τελών τερματισμού, με ισχύ από την 1η Οκτωβρίου 2004, στα 19,5 ευρωλεπτά/λεπτό χρόνου ομιλίας για όλες τις κλήσεις που πραγματοποιούνται από τα δίκτυα σταθερής τηλεφωνίας προς το δίκτυο της κινητής της τηλεφωνίας ανακοίνωσε η Q-Telecom.

Η ελάχιστη χρέωση κλήσης για τα τέλη τερματισμού μειώνεται στα 9,75 ευρωλεπτά για τις κλήσεις με διάρκεια έως 30 δευτερόλεπτα.

Παράλληλα, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, οι αναγγελθείσες μειώσεις των τελών τερματισμού των δικτύων κινητής τηλεφωνίας θα επιτρέψουν στην Q-Telecom να μειώσει τις χρεώσεις των κλήσεων προς κινητά τηλέφωνα, που πραγματοποιούν οι πελάτες της από το δικό της δίκτυο σταθερής τηλεφωνίας.

Τέλος, στην ανακοίνωση της εταιρίας τονίζεται ότι στις υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας η Q-Telecom παραμένει ο μόνος πάροχος που προσφέρει στους καταναλωτές απλές χρεώσεις χωρίς μηνιαίο πάγιο και ελάχιστη διάρκεια κλήσης, με χρέωση ανά δευτερόλεπτο από το πρώτο δευτερόλεπτο και ειδικότερα στην αγορά της καρτοκινητής τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς τόσο στην ομιλία όσο και στα γραπτά μηνύματα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v