Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Marfin Bank: Εγκαίνια νέου καταστήματος

Τη δυναμική της ανάπτυξη στο Private και το Personal Banking εφαρμόζει η Marfin Bank η οποία χθες εγκαινίασε το νέο της, όγδοο, υποκατάστημα στην Ερυθραία, ενώ αναμένεται να λειτουργήσουν τρία ακόμη μέχρι το τέλος του 2004 και το πρώτο τρίμηνο του 2005.

Marfin Bank: Εγκαίνια νέου καταστήματος
Τα επίσημα εγκαίνια του νέου υποκαταστήματος της Marfin Bank πραγματοποιήθηκαν χθες (22 Σεπτεμβρίου 2004) στην Ερυθραία και συγκεκριμένα επί της οδού Κηφισίας 331.

”Το νέο αυτό κατάστημα έρχεται να προστεθεί στα άλλα επτά που ήδη διαθέτει η Τράπεζα” τόνισε ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου κ. Ανδρέας Βγενόπουλος στη διάρκεια της ομιλίας του προς του προσκεκλημένους συμπληρώνοντας πως ”εντάσσεται στα πλαίσια του στρατηγικού σχεδιασμού μας να επεκτείνεται η παρουσία της Τράπεζας σε εκείνους τους γεωγραφικούς χώρους που ήδη υπάρχει σημαντικός αριθμών πελατών της, με στόχο την άριστη εξυπηρέτησή τους”.

Η Marfin Bank έχει παρουσία στο Κολωνάκι, το Μαρούσι, τη Γλυφάδα, στον Πειραιά, στη Θεσσαλονίκη, στη Χίο και στην Κέρκυρα.

Όπως παρατήρησε ο κ. Βγενόπουλος στόχος της Τράπεζας είναι να ανοίξει τρία ακόμη καταστήματα μέχρι το τέλος του 2004 και το πρώτο τρίμηνο του 2005.

”Με βάση την επιτυχημένη μέχρι σήμερα πορεία μας και τη μεγάλη κεφαλαιακή μας επάρκεια μπροούμε να προχωρήσουμε στην εφαρμογή του επιχειρηματικού μας σχεδίου για τη δυναμική ανάπτυξη της Τράπεζας στον χώρο εξειδίκευσής της, δηλαδή στο Private και το Personal Banking” επεσήμανε ο κ. Βγενόπουλος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v