Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΔΕΗ: Προγραμματισμένες οι διακοπές ρεύματος

Προγραμματισμένες χαρακτηρίζει η ΔΕΗ τις διακοπές ρεύματος που σημειώθηκαν στις περιοχές της ανατολικής Αττικής. Η εταιρία αποδίσει το ”φαινόμενο” στο πλύσιμο των γραμμών μέσης τάσης που εκτελείται κανονικά και με ιδιαίτερη ένταση.

ΔΕΗ: Προγραμματισμένες οι διακοπές ρεύματος
Προγραμματισμένες χαρακτηρίζει η ΔΕΗ τις διακοπές ρεύματος που πραγματοποιήθηκαν από τις 21/09 στην περιοχή της παραλιακής ζώνης της Νοτιοανατολικής Αττικής, σύμφωνα με ανακοίνωσή της και σε απάντηση ειδησεογραφικών σχολιών μερίδας του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου.

Ειδικότερα στην ανακοίνωση επισημαίνεται πως οι διακοπές που γίνονται είναι προγραμματισμένες για το πλύσιμο των γραμμών μέσης τάσης που εκτελείται κανονικά και με ιδιαίτερη ένταση τις τελευταίες ημέρες λόγω των έντονων καθαλατώσεων και της υγρασίας που παρατηρείται.

Συγκεκριμένα το πρόγραμμα πλυσίματος γραμμών που ακολουθεί κάθε χρόνο η εταιρεία για την πρόληψη τέτοιου είδους φαινομένων, τονίζεται στην ανακοίνωση, εκτελείται κανονικά με ιδιαίτερη προσοχή στις γραμμές μέσης τάσης που είναι ευαίσθητες λόγω της τοπολογίας τους.

Καθημερινά και σε βραδινές ώρες (από 01.00 – 05.00) πλένονται τμήματα γραμμών μέσης τάσης με συγκεκριμένο προγραμματισμό προκειμένου να δημιουργείται η μικρότερη δυνατή όχληση, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v