Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σύσταση εταιρίας στο φυσικό αέριο από Intrakat

Στη σύσταση της εταιρίας ”Κέντρα Εξυπηρέτησης Πελατών Αερίου Αττικής”, με το διακριτικό τίτλο ΚΕΠΑ Αττικής, προχώρησε η Intracom Κατασκευές από κοινού με την εταιρία Ελτέρ.

Σύσταση εταιρίας στο φυσικό αέριο από Intrakat
Στη σύσταση της εταιρίας ”Κέντρα Εξυπηρέτησης Πελατών Αερίου Αττικής”, με το διακριτικό τίτλο ΚΕΠΑ Αττικής, προχώρησε η Intracom Κατασκευές από κοινού με την εταιρία Ελτέρ.

Έδρα της νέας εταιρίας ορίζεται ο Δήμος Αλίμου του Νομού Αττικής και η διάρκεια της ορίζεται σε τριάντα (30) έτη.

Το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας ορίζεται σε 60.000 ευρώ καταβεβλημένο σε μετρητά και διαιρείται σε 60.000 ονομαστικές μετοχές, ονομαστικής αξίας εκάστης ενός (1,00) ευρώ.

Η συμμετοχή της ”Intrakat” στο ως άνω κεφάλαιο ανέρχεται σε ποσοστό 51% και της ”ΕΛΤΕΡ ΑΤΕ” σε ποσοστό 49%.

Η εταιρική χρήση είναι δωδεκάμηνης διάρκειας, αρχίζει από την 01/01 και λήγει την 31/12 εκάστου έτους, με εξαίρεση την πρώτη που λήγει στις 31/12/2005.

Η εταιρία διοικείται από Διοικητικό Συμβούλιο που αποτελείται από τρία έως εννέα (3-9) μέλη με 5ετή θητεία.

Το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο αποτελείται από τους εξής:

1)Πέτρο Σουρέτη του Κωνσταντίνου, πολιτικό μηχανικό.

2) Δημήτριο Γιαννικάκη του Παναγιώτη, τηλεπικοινωνιακό μηχανικό.

3)Γεώργιο Καψάσκη του Διονυσίου, πολιτικό μηχανικό.

4) Βασίλειο Μεσαδάκο του Δημητρίου.

5)Δημήτριο Βαρλάμη του Χρήστου, ηλεκτρολόγο μηχανικό.

Η θητεία του είναι μέχρι το πρώτο εξάμηνο του έτους 2006 και όλοι οι ανωτέρω είναι ελληνικής ιθαγένειας και υπηκοότητας.

Σκοπός της συνιστώμενης εταιρίας είναι, η εκπόνηση πάσης φύσεως μελετών σχετιζομένων με τα δίκτυα διανομής και τις εγκαταστάσεις φυσικού αερίου και εν γένει ενεργειακών προϊόντων, σε κάθε είδους τελικούς χρήστες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Επίσης, η παροχή προς τρίτους κάθε είδους τεχνικής υποστήριξης, συμβουλευτικών υπηρεσιών, υπηρεσιών επίβλεψης-επιθεώρησης και διοίκησης τεχνικών έργων, υπηρεσιών υποστήριξης σε θέματα διανομής και χρήσης του φυσικού αερίου και εν γένει ενεργειακών προϊόντων.

Η ανάληψη υπηρεσιών συντήρησης προς τρίτους πάσης φύσεως εγκαταστάσεων που χρησιμοποιούνται για την διανομή, εμπορία και χρήση του φυσικού αερίου και εν γένει ενεργειακών προϊόντων.

Η για λογαριασμό της ίδιας ή τρίτων πρόσκτηση ή και συμβολαιοποίηση νέων καταναλωτών φυσικού αερίου και εν γένει ενεργειακών προϊόντων και η σύνδεσή τους με τις υποδομές διανομής.

Η εργοληπτική κατασκευή όλων εν γένει των υποδομών, εγκαταστάσεων διανομής και συσκευών χρήσης φυσικού αερίου και εν γένει ενεργειακών προϊόντων και η εμπορία κάθε φύσεως εξοπλισμού, εξαρτημάτων και συσκευών χρήσης, δυναμένων να χρησιμοποιηθούν στις εν λόγω υποδομές και εγκαταστάσεις.

Η εξασφάλιση, προώθηση και διαχείριση χρηματοδοτήσεων (κοινοτικών, κρατικών, ιδιωτικών) για την εμπορία, προβολή, προώθηση και χρήση του φυσικού αερίου και εν γένει ενεργειακών προϊόντων.

Η αντιπροσώπευση εταιριών του εσωτερικού ή και του εξωτερικού που ασχολούνται με εργασίες, τεχνικές μεθόδους και παράγουν προϊόντα που έχουν σχέση με τις ανωτέρω δραστηριότητες της εταιρίας.

Τέλος, η συμμετοχή σε διαγωνισμούς οποιασδήποτε φύσεως του Δημοσίου, Νομικών Προσώπων Δημοσίου και Ιδιωτικού Δικαίου, Οργανισμών Κοινής Ωφέλειας και γενικά Οργανισμών, Δημοσίων Επιχειρήσεων και ιδιωτών με σκοπό την ανάληψη έργων, που έχουν σχέση άμεσα ή έμμεσα με το σκοπό της εταιρίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v