Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Cosmote: Μείωση κόστους κλήσεων από σταθερά

Σε νέα μείωση στο δίκτυό της, η οποία αποτελεί την τέταρτη από τις αρχές του 2003, προχωράει η Cosmote για κλήσεις από όλα τα σταθερά. Το νέο τέλος μειώνεται από 0,17 ευρώ/λεπτό στα 0,145 ευρώ/λεπτό.

Cosmote: Μείωση κόστους κλήσεων από σταθερά
Σε νέο μειωμένο τέλος τερματισμού κλήσεων στο δίκτυό της για κλήσεις από όλα τα σταθερά δίκτυα προχωράει η Cosmote.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, από 1.10.2004 το νέο τέλος τερματισμού κλήσεων στο δίκτυο της Cosmote για κλήσεις από όλα τα σταθερά δίκτυα μειώνεται από 0,17 ευρώ/λεπτό σε 0,145 ευρώ/λεπτό, με την ελάχιστη διάρκεια χρέωσης ανά κλήση να διατηρείται στα 30 δευτερόλεπτα.

Η μείωση αυτή, που ανέρχεται σε ποσοστό 14,7%, αποτελεί την τέταρτη διαδοχική μείωση που πραγματοποιεί η Cosmote από τις αρχές του 2003, με σκοπό την παροχή στους Έλληνες καταναλωτές της πιο οικονομικής προσφοράς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε χρονικό διάστημα 20 μόλις μηνών τα τέλη τερματισμού της εταιρίας από σταθερά δίκτυα έχουν μειωθεί σε ποσοστό που ξεπερνά το 48% για κλήσεις διάρκειας μέχρι 30 δευτερόλεπτα.

Στην ίδια ανακοίνωση σημειώνεται πως η Cosmote για μια ακόμη φορά αποδεικνύει ότι και στον τομέα των τελών τερματισμού αποτελεί την πλέον συμφέρουσα επιλογή για τους Έλληνες καταναλωτές, παρέχοντας σταθερά από το 2001 τα χαμηλότερα τέλη τερματισμού στην ελληνική αγορά κινητής τηλεφωνίας για κλήσεις από σταθερά δίκτυα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v