Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΤΕGlobe: Επέκταση της συμφωνίας με Turk Telekom

Το 1/3 της τουρκικής κίνησης Ιnternet προς το εξωτερικό θα εξυπηρετείται μέσω του δικτύου της ΟΤΕGlobe, μετά την επέκταση της υφιστάμενης συμφωνίας που υπέγραψαν σήμερα η θυγατρική του ΟΤΕ και η Turk Telekom.

  • της Μάρως Τσαντήλα
ΟΤΕGlobe: Επέκταση της συμφωνίας με Turk Telekom
Το 1/3 της τουρκικής κίνησης Ιnternet προς το εξωτερικό θα εξυπηρετείται μέσω του δικτύου της ΟΤΕGlobe, μετά την επέκταση της υφιστάμενης συμφωνίας (παροχή αυξημένης "καλωδίων" χωρητικότητας) που υπέγραψαν σήμερα η θυγατρική του ΟΤΕ και η Turk Telekom.

Η συμφωνία έχει μονοετή διάρκεια και θα ανανεώνεται κάθε χρόνο καθώς σύμφωνα με τον CEO της OTEGlobe, κ. Ανδρέου, στόχος της εταιρίας είναι να αυξάνει το μερίδιό της σε μία αγορά που αναπτύσσεται με ιλιγγιώδεις ρυθμούς.

Οι δύο πλευρές απέφυγαν να δώσουν στη δημοσιότητα στοιχεία για το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας, ωστόσο τόνισαν με έμφαση ότι πρόκειται για ένα σημαντικό deal.

Ο πρόεδρος και CEO του ΟΤΕ, κ. Μ. Τσαμάζ, σε χαιρετισμό του τόνισε ότι η ΟΤΕGlobe πέτυχε παρότι λίγοι πίστευαν σε αυτήν, έχοντας υιοθετήσει επιθετικό business plan, νέες εμπορικές προτάσεις, ενώ ταυτόχρονα έγιναν και οι απαραίτητες επενδύσεις.

Ο ίδιος χαρακτήρισε την Turk Telekom πολύτιμο συνεργάτη.

Τέλος, σε ερώτηση αναφορικά με το μέλλον του project που είχε ανακοινώσει η OTEGlobe για την πόντιση καλωδίου της Λιβύης, τα στελέχη της εταιρίας σημείωσαν ότι αυτό το διάστημα όλα τα projects στη χώρα έχουν σταματήσει, καθώς τίποτα δεν μπορεί να προχωρήσει αν δεν ξεκαθαρίσει προηγουμένως η κατάσταση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v