Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Info Quest: Διοικητική αναδιάρθρωση σε ACE-Hellas

Σε διοικητικές αλλαγές στο εμπορικό της τμήμα προχώρησε η ACE-Hellas, μέλος του ομίλου Quest, με σκοπό την αναδιάρθρωση του τμήματος.

Info Quest: Διοικητική αναδιάρθρωση σε  ACE-Hellas
Σε διοικητικές αλλαγές στο εμπορικό της τμήμα προχώρησε η ACE-Hellas, μέλος του ομίλου Quest, με σκοπό την αναδιάρθρωση του τμήματος.

Συγκεκριμένα, ο κ. Ιορδάνης Νιαουνάκης, μέχρι πρότινος Διευθυντής Πωλήσεων της εταιρίας, αναλαμβάνει καθήκοντα Εμπορικού Διευθυντή, ενώ στη θέση του Διευθυντή Πωλήσεων προάγεται ο κ. Βασίλειος Κασκούρας, προερχόμενος από τη Διεύθυνση Εταιρικών Πωλήσεων.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, οι αλλαγές αυτές στοχεύουν στην περαιτέρω ενίσχυση του εμπορικού τμήματος της εταιρίας και αντανακλούν τη στρατηγική κατεύθυνση της ACE-Hellas την τελευταία διετία, σύμφωνα με την οποία επιχειρεί άνοιγμα σε ευρύτερες αγορές.

Σημειώνεται ακόμα, ότι η ACE-Hellas, πρωτοπόρος στα προϊόντα λογισμικού για τον κατασκευαστικό κλάδο και επίσημος αντιπρόσωπος όλων των επαγγελματικών προϊόντων γνωστών πολυεθνικών, που απευθύνονται στη συγκεκριμένη αγορά, πραγματοποίησε άνοιγμα στην επιχειρηματική αγορά με προϊόντα λογισμικού, αλλά και hardware και μάλιστα με μεγάλη μέχρι σήμερα επιτυχία.

Η επιτυχημένη αυτή πορεία ενισχύεται με την αναδιάρθρωση αυτή του Εμπορικού Τμήματος, δεδομένου ότι τόσο ο κ. Νιαουνάκης όσο και κ. Κασκούρας διαθέτουν μεγάλη εμπειρία στον χώρο της Πληροφορικής και στόχος τους, με την ανάληψη των νέων τους καθηκόντων, είναι να οργανώσουν το Εμπορικό Τμήμα, έτσι ώστε να προωθηθούν ακόμη περαιτέρω οι επιχειρηματικές λύσεις που διατίθενται από την ACE-Hellas.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v