Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ράπανος: Περνούν τα stress tests οι τράπεζες

Οι περισσότερες ελληνικές τράπεζες βρίσκονται σε καλή κατάσταση, έχουν ικανοποιητικά κεφάλαια και θα περάσουν τα stress tests, δήλωσε σε ομιλία του στη Βουλή ο πρόεδρος της Εθνικής, Β. Ράπανος, όπως μεταδίδει το Reuters.

Ράπανος: Περνούν τα stress tests οι τράπεζες
Οι περισσότερες ελληνικές τράπεζες βρίσκονται σε καλή κατάσταση, έχουν ικανοποιητικά κεφάλαια και θα περάσουν τα stress tests, δήλωσε σε ομιλία του στη Βουλή ο πρόεδρος της Εθνικής, κ. Β. Ράπανος, όπως μεταδίδει το Reuters.

"Οι ελληνικές τράπεζες, εξαιρούμενης της ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ, πέρασαν τα stress tests πέρυσι. Όλες οι τράπεζες πλέον είναι σε καλύτερη κατάσταση από πλευράς κεφαλαιακης επάρκειας για να αντιμετωπίσουν τα νέα stress tests, συμπεριλαμβανομένης και της Αγροτικής", υπογράμμισε ο κ. Ράπανος μιλώντας στο Reuters.  

Νωρίτερα, το πρακτορείο μετέδωσε ότι ο κ. Ράπανος σημείωσε, μιλώντας στη Βουλή: "Οι περισσότερες ελληνικές τράπεζες, με εξαίρεση την ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, είναι σε καλή κατάσταση για να περάσουν τα stress tests. Οι περισσότερες έχουν ήδη προχωρήσει σε αυξήσεις κεφαλαίου", συμπλήρωσε.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v