Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ETE: Αποχωρεί ο Αχιλλέας Κοντογούρης

Αποχωρεί από τον όμιλο ΕΤΕ ο επικεφαλής του Asset Management κ. Αχιλλέας Κοντογούρης. Άριστη η συνεργασία με τη διοίκηση της ΕΤΕ, αλλά θέλει να δραστηριοποιηθεί αυτόνομα στον χώρο, όπως δήλωσε στο Euro2day.

ETE: Αποχωρεί ο Αχιλλέας Κοντογούρης
Αποχωρεί στις 15 Απριλίου από τον όμιλο της Εθνικής Τράπεζας ο επικεφαλής του asset management (κατείχε τη θέση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της Εθνική Asset Management AEDAK) κ. Αχιλλέας Κοντογούρης

Ο κ. Κοντογούρης ήταν επι σειρά ετών το "Κ" της P&K Χρηματιστηριακής, την οποία ίδρυσε με τον Λάμπρο Παπακωνσταντίνου και εντάχθηκε στο υψηλόβαθμο στελεχιακό δυναμικό της ΕΤΕ κατόπιν της εξαγοράς της χρηματιστηριακής από τον όμιλο ΕΤΕ.

Τις πληροφορίες για την αποχώρηση του από την ΕΤΕ επιβεβαίωσε χθες ο ίδιος στο Euro2day.gr, επισημαίνοντας ότι οφείλεται στην απόφασή του να δραστηριοποιηθεί στο asset management, εκτός του τραπεζικού χώρου, με επίκεντρο τις απόλυτες αποδόσεις, (absolute performance) και τις εναλλακτικές επενδύσεις σε αγορές κυρίως του εξωτερικού.

Όπως σημείωσε, οι σχέσεις του με τη διοίκηση της Εθνικής ήταν απόλυτα ικανοποιητικές καθ' όλη τη διάρκεια της συνεργασίας, ενώ αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην "άριστη και εποικοδομητική συνεργασία" που είχε με τον αναπληρωτή διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΤΕ κ. Άνθιμο Θωμόπουλο, ο οποίος κατέχει και τη θέση του αντιπροέδρου της Εθνικής Asset Management.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v