Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΤΕ: Αναβαθμισμένα καθήκοντα για τον Π. Γριβέα

Ο κ. Γριβέας Πολυχρόνης, ο οποίος μέχρι σήμερα κατείχε την θέση του Αναπληρωτή Διευθύνοντα Συμβούλου της Αστήρ Παλάς αναλαμβάνει νέα καθήκοντα ως Σύμβουλος Διοίκησης στον τομέα του ξενοδοχειακού χαρτοφυλακίου της ΕΤΕ.

ΕΤΕ: Αναβαθμισμένα καθήκοντα για τον Π. Γριβέα
Ο κ. Γριβέας Πολυχρόνης, ο οποίος μέχρι σήμερα κατείχε την θέση του Αναπληρωτή Διευθύνοντα Συμβούλου της Αστήρ Παλάς παραιτήθηκε από τη θέση αυτή προκειμένου να αναλάβει νέα καθήκοντα ως Σύμβουλος Διοίκησης στον τομέα του ξενοδοχειακού και τουριστικού χαρτοφυλακίου της Εθνικής Τράπεζας από την 1η Απριλίου 2011.

Στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του κ. Γριβέα περιλαμβάνεται μεταξύ άλλων η διαχείριση και αναζήτηση των στρατηγικών ανάπτυξης του ξενοδοχειακού και τουριστικού χαρτοφυλακίου του Ομίλου της ΕΤΕ, με στόχο την καλύτερη δυνατή αξιοποίησή του.

Ως Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος και εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Αστήρ Παλάς ορίζεται ο κ. Δουλτσίνος Βασίλειος στέλεχος της Εθνικής Τράπεζας επί 36 συναπτά έτη ο οποίος έχει διατελέσει Διευθυντής Επενδυτικής Τραπεζικής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v