Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

LAMDA: Oλοκληρώθηκε το κτίριο γραφείων Apollo

Τη νέα έδρα της Εγνατίας Ασφαλιστικής αποτελεί το σύγχρονο κτίριο γραφείων Apollo Business Centre αναπτύχθηκε από τη LAMDA Estate Development, 100% θυγατρική της LAMDA Development.

LAMDA: Oλοκληρώθηκε το κτίριο γραφείων Apollo
Τη νέα έδρα της Εγνατίας Ασφαλιστικής αποτελεί το σύγχρονο κτίριο γραφείων Apollo Business Centre αναπτύχθηκε από τη LAMDA Estate Development, 100% θυγατρική της LAMDA Development.

”Η LAMDA Development έχει δεσμευτεί για ανάπτυξη κτιρίων υψηλών προδιαγραφών που όχι μόνο καλύπτουν τις απαιτητικές ανάγκες της αγοράς αλλά δημιουργούν νέα πρότυπα. Το Apollo Business Centre επιβεβαιώνει αυτή τη δέσμευση με τον καλύτερο τρόπο: μοναδική αρχιτεκτονική, σύγχρονες προδιαγραφές, λειτουργική διαρρύθμιση καθώς και εναρμόνιση του κτιρίου με τον περιβάλλοντα χώρο”, δήλωσε ο κύριος Αλέξανδρος Δημακόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της LAMDA Estate Development. ”Είμαστε βέβαιοι ότι το Apollo Business Centre θα στεγάσει τα επιχειρηματικά οράματα της εταιρείας Εγνατία, στην οποία και ευχόμαστε κάθε επιτυχία”.

Το Apollo Business Centre επιλέχθηκε από την Εγνατία Ασφαλιστική, καθώς παρέχει σειρά από ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα για την εταιρία και τα στελέχη της:

* Στρατηγική θέση



Επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως στο Χαλάνδρι, το κτίριο γραφείων προσφέρει εύκολη πρόσβαση στη Λεωφόρο Κηφισίας και την Αττική οδό, ενώ βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τα εμπορικά κέντρα Χαλανδρίου και Νέου Ψυχικού.

* Αισθητική αρτιότητα

Το συγκρότημα συνδυάζει στοιχεία κλασσικής και μοντέρνας αρχιτεκτονικής, καθώς ενώνει ένα διατηρητέο κτίριο, (μονοκατοικία του 1932), με ένα σύγχρονο, γυάλινο κτίριο, τα οποία συνδέονται αρμονικά μέσω αίθριου που βρίσκεται στο ισόγειο. Με αυτό τον τρόπο, επιτυγχάνεται ο μέγιστος φυσικός φωτισμός και στους εσωτερικούς χώρους των δύο κτιρίων.

* Λειτουργικός εσωτερικός σχεδιασμός

Η LAMDA Estate Development έδωσε ιδιαίτερη σημασία τόσο στην επιλογή εξαιρετικής ποιότητας σύγχρονων κατασκευαστικών υλικών, όσο και στη λειτουργική διαρρύθμιση των γραφείων. Το Apollo Business Centre περιλαμβάνει ισόγειο, τρεις ορόφους με χώρους γραφείων, καθώς και τρία υπόγεια επίπεδα: ένα με βοηθητικούς χώρους και δύο με 66 θέσεις στάθμευσης. Επιπλέον, διαθέτει ράμπες για άτομα με ειδικές ανάγκες, δύο πολυτελείς ανελκυστήρες χωρητικότητας 10 ατόμων καθώς και σύγχρονο εξοπλισμό κατάσβεσης και μέτρα πυρασφάλειας.

* Φυσικός περιβάλλων χώρος

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στον περιβάλλοντα χώρο του συγκροτήματος και στην εναρμόνιση του κτίσματος με το αστικό και φυσικό περιβάλλον, επιφάνειας 3.000 τ.μ. Το μεγαλύτερο μέρος του χώρου έχει καλυφθεί με πράσινο, σύμφωνα με σχέδιο κηποτεχνικής διαμόρφωσης περιβάλλοντα χώρου και διατηρώντας τα προϋπάρχοντα αιωνόβια δέντρα.

Το Apollo Business Centre βρίσκεται στη συμβολή των οδών Εθνικής Αντιστάσεως 72 & Αγαμέμνονος στο Χαλάνδρι.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v