Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΜIG: Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με premium;

Συνεδριάζει σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα το ΔΣ της MIG προκειμένου να αποφασίσει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Εισηγήσεις για τιμή με premium, πιθανώς και ΜΟΔ.

ΜIG: Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με premium;
Συνεδριάζει σήμερα το διοικητικό συμβούλιο της Μarfin Ιnvestment Group προκειμένου να αποφασίσει σύμφωνα με πληροφορίες την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι εισηγήσεις είναι για τιμή διάθεσης με premium, σε σχέση με την τιμή των μετοχών στο ταμπλό, ενώ ενδεχομένως θα αποφασιστεί και η έκδοση μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου.

Το euro2day γνωστοποίησε επίσημα τις πληροφορίες του σε αρμόδιο στέλεχος της ΜΙG, το οποίο περιορίστηκε να απαντήσει "ουδέν σχόλιο".

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του euro2day, το προϊόν της αύξησης θα χρησιμοποιηθεί για την περαιτέρω ενίσχυση της ρευστότητας του ομίλου, ώστε να γίνουν κινήσεις που θα εκμεταλλεύονται τις ευκαιρίες που δημιουργεί η συγκυρία.

Υπενθυμίζεται ότι η ΜΙG πραγματοποίησε ήδη μια τέτοια κίνηση στον χώρο του γάλακτος με τη συνένωση της Vivartia με τη ΜΕΒΓΑΛ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v